Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz niczym Putin w ocenie nowoczesnego świata |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz niczym Putin w ocenie nowoczesnego świata |
no jak dopieru nie tak dopieru rudy błazen z druhem
|
|
Ja też raz byłem tam kupić ksiązkę, zapytałem sie jednej "kompetentnej"pani czy taką książkę dostane to odburkneła mi ze nie ma i nie bedzie zamawiać a co do czego jak przeszedłem sie między półkami to okazało sie ze stoi na półce jak byk.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a kiedy będziesz rzucał tym mikrofonem ? chętnie złapie
|
|
W tym przypadku było tak jak piszesz tes ale ile jest przypadków gnębienia dzieci przez zwykłe głupoty, typu, że ktoś jest spokojniejszy, nieśmiały, biedniejszy czy inne głupoty. rudy błazen z druhem
|
|
Z tego co mi wiadomo - miejsce (stoisko) na kiermaszu jest gratis. A zgłosic się możesz telefonicznie do szkoły a jeszcze lepiej osobiście :) Zadzwoń do sekretariatu szkoły - wszystko Ci powiedzą (86 2150342)
|
|
nick39, kurpie zaczynają się już za rzeką Pisą i Narwią. Do jednego wora się nie wkłada, ale to nie są ludzie normalni!
|
|
Ja też prosiłam o zdjęcie kręgosłupa lędźwiowego i guzik. Inny neurolog dał - okazał się ze mam dyskopatię.... ;/ a według tej z Rycerskiej nie trzeba było dawać bo wyglądałam na zdrową na I rzut oka, to co że boli...
|
|
A ja tam nadal wole IST. Praktycznie bezawaryjny, predkosc wystarczajaca, wiec nie widze powodu, zeby zmieniac. Przynajmniej nie mam cyrkow z dziwnie naliczonymi fakturami, czy zawartymi umowami, ktorych nie podpisalem. A jesli chodzi o Netie i podejscie do klienta, to mozna sie w necie duzo naczytac. Nerwy tez maja swoja cene :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |