sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wygrywa PO - wizja Polski .

Ja chcę chociaż trochę słońca już nie musi być od razu wiosna. Ale trochę słońca trochę bo już tej ponurej pogody mam dość.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wygrywa PO - wizja Polski .

Treść jest ukryta

kiedy bedzie wiosna??

Pomogę napisać lub przepisac pracę magisterską, licencjacką lub zaliczeniową z pielęgniarstwa, pedagogiki, ochrony środowiska, zarządzania itp. Więcej info drogą e-mail. Mój e-mail pawelimonika7@wp.pl. Pozdrawiam.

Jesli chodzi o dziecko to zabieg udroznienia kanalikow lzowych robi sie w szpitalu i co najgorsza praktycznie na zywca a zabieg jest hmm nie nalezy do najprzyjemniejszych zabiej ten mial moj syn polozyli go na dzien na oddzial i w ciagu tego dnia zrobili zabieg bylismy tam raptem z 4 godzinki nie bylam przy zabiegu bo podobno przestali wpuszczac kiedy nie ktorzy z rodzicow mdleli bondziorno napisał(a):

> no i jeszcze jedno pytanie czy trzeba iść z dzieckiem do
> szpitala czy można to zrobić w gabinecie prywatnym
> a jesli chodzi o to to robia te zabiegi tylko w szpitalu

Ludzie...
Przeciez wystarczy kupic to przez sklep internetowy empik, zaznaczyc opcje odbioru w salonie w Lomzy i dzien pozniej przyjdzie ksiazka (jesli jest dostepna), dostaniecie na maila powiadomienie, ze juz mozna odebrac i jeszcze wyjdzie taniej niz na polce (odbior gratis i standardowy rabat jest chyba 10% wzgledem ceny polkowej).

Witam orientuje sie ktos ile kosztuje komputerowe badanie wzroku?

Mojej córce przepłukiwano kanalik łzowy jak miała 4 miesiące 9 lat temu.W przychodni okulistycznej.Wtedy jeszcze była na Szosie Zambrowskiej.
Owinięto ją mocno prześcieradłem.Do kanalika łzowego włożono cienką elastyczną rurkę.Potem dołączono strzykawkę z płynem.Nie było żadnego znieczulenia,wszystko trwało ok 10-15 minut.Pomogło,bo wcześniej bardzo ropiało jej oczko.Bardzo płakała,ale szybko się uspokoiła i zapomniała.

Tak przy okazji - ilu pracowników pup-u nosi takie samo nazwisko co szef tej firmy?

witam
mam zamiar zakupic auto wiem juz jakie .....
kwota jaka mam przeznaczona na auto to 50-60 tys zł
interesuje mnie kupno tylko i wyłacznie w łomzy i w komisie ....nie mam czasu jezdzic itp...
zwiazku z tym ktory komis mi polecicie ????

Do panidomu: o której Rozalii piszesz? Czy o babce Kiepskiej? Pozdrawiam Ciebie i babkę Rozalię.

Oj, coś czuję, że zaraz się sypną głupie komentarze... ;)

wiem ze w poznaniu jest taniej oni sami sciagaja auta z tamtad ale tak jak pisalem nie mam czasu jezdzic wole zapłacic wiecej i kupic na miejscu.....

lepiej jechać do niemieć , zaoszczędzisz 10 tys , przynajmniej nie będziesz miał licznika po korekcie i na pewno dostaniesz alusy z letnimi oponami a w komisie masz za dopłatą

za 60 tysi możesz kupić coś nowego

Tak się zastanawiam aby odpalić sobie fajnego foto-bloga. Na stronce znalazly by stylizowane zdjecia z naszego regionu czy tekstow o historii. Wiem, ze to moze teraz troche bardzo sztywno brzmi to co pisze ale pomysl wykonania mama dosc niekonwencjonalny. W sumie firma jest w stanie wszystko mi zmontowac za darmo przy zakupie hostingu wiec prawie nic mnie to nie kosztuje. Jednak zastanawiam sie nad odbiorcami. Czy taka forma promocji jest nam potrzebna i czy nie bedzie to sztuka dla sztuki tylko. pozdrawiam, prosze o opinie ;)

Autor: tetryk (---.elomza.pl)
Data: 24-02-13 15:24

To małże Narewskie, czy narwiańskie?

Jak do jedzenia to narwiańskie, jak skaleczy nogę w lecie podczas kąpieli to Narewskie-(kur...kie)

W komisie....bo pewnie komis mu przepchnie "kredyt na oświadczenie" , raczej nikt o zdrowych zmysłach nie kupuje auta z łomżyńskich komisów , tym bardziej za gotówkę - zwyczajna strata pieniędzy . Za taką kwotę osobiście bym szukał auta bezpośrednio od właściciela , albo tak jak przedmówcy , wybrałbym się w zachodnie rejony Polski , chociaż jak to w wypadku aut używanych , nigdy nie można mieć pewności , że będzie idealne

raczej nie przejdzie. To to samo co wizyta w muzeum.

a stęple budowlane?

takie z sękami i to są sosnowe.

po 4-5zł za szt. zapłacisz, okorujesz i huśtawka z 5 lat postoi.

z takich zrobiłam, trochę farby, sznurka i atrakcja na podwórku!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org