Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konstantynów. 16-latek stracił rodziców, ksiądz kazał mu słono zapłacić za pogrzeby. |
w gminie Śniadowo jest sala do wynajęcia na wesele - dokładnie Stare Ratowo. catering możesz mieć dowolny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konstantynów. 16-latek stracił rodziców, ksiądz kazał mu słono zapłacić za pogrzeby. |
na allegro nowa za 30zł już z dostawą albo jak wolisz: http://www.empik.com/potega-podswiadomosci-murphy-joseph,p1046050923,ksiazka-p
|
|
Re: Konstantynów. 16-latek stracił rodziców, ksiądz kazał mu słono zapłacić za pogrzeby. |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no to na co czekamy harcerzyku? W twoim wieku i nie wiesz co robić? Jak widzisz nie mam się czego wstydzić a wręcz mi pochlebiasz jestem człowiek skromny ale dziękuje za przypomnienie Prawda w oczy kole? Czy może wstyd? Całe twoje zasługi to tropienie psich gówien na trawniku w spółdzielni i robienie z tego afery- stary zramolały capie Nie zazdrość innym pokaz że sam coś potrafisz Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a może ktoś wie dlaczego to wstawiono 24.02
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |