Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Niemcy nadal robią abażury z ludzkiej skóry? |
ja chodziłam z dzieckiem na sybiraków i polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Niemcy nadal robią abażury z ludzkiej skóry? |
Zadna duza firma nie wejdzie do tej Venedy tylko takie male firemki,nie wiem jak to ma sie utrzymac z tych sklepow co tam beda.Napisze jedno potrzebna ta Veneda w Lomzy jak dziura w moscie.
|
|
bosch warta są ok ale eurostart to najgorszy kibel jaki jest miałem 3 sztuki i żadnego nie uznali wytrzymywały najwyżej sezon póżniej zaczynały się już problemy
|
|
co cię boli znowu?
|
|
w łomży nie ma dobrej pizzy ale jeśli już wybrać to diavolo jest wśród miejscowych najlepsze, a i oczywiście na miejscu a nie w kartonie przez pół miasta wieziona aż się smaki pomieszaja wszystkiego
|
|
prawda szachmat.. prawda.... to na którą godzinę idziemy i kiedy??
|
|
a ja sądzę że jest potrzebna bo mało sklepów mamy.....
|
|
Daj se chłopie spokój. Ludzi nie znasz ??? Żadne twoje apele nie pomogą. Przez pierwszy miesiąc i tak będą tłumy.
|
|
Veneda..potrzebna czy niepotrzebna?? Ile osób tyle opinii na ten temat. Powiem tylko jedno..dlaczego ta galeria powstała w takim miejscu?? Zamiast poszerzać miasto i wybudować taka galerie na obrzeżach, to niekompetetni ludzie stwierdzili, że idealnie wpasuje się w środku miasta, wsród zabudowan mieszkalnych, gdzie wolnej przestrzeni jak na lekarstwo. Problem z dojazdem to nie problem, pokonanie kilku kilometrów obecnie nie stanowi wyzwania. Tak czy siak większość osób udaje się do takich miejsc samochodami. Można stworzyć też linie autobusową. W ten sposób wilk byłby syty, a i owca cała. Okoliczne sklepy nie byłyby zagrożone, a teraz większość będzię jedynie sprzedawać pieczywo w godzinach porannych. Choć napewno znajdą się tacy amatorzy którzy będa udawać się codziennie do galerii po świeże bułki. Kwestia ekonomiczna to inny temat..spójrzcie na Stokrotke i rotacje sklepów..często coś się zamyka i otwiera, jaki jest z tego wniosek??
|
|
Polecam... http://www.youtube.com/watch?v=Ezk4Rkotl8w
|
|
Witam . Jadąc autem po obfitych opadach śniegu ulicą Polną ucieszyłem się ,że jedzie przede mną pług śnieżny( inaczej byłby problem z dojazdem do szkoły nr.5). Chciałem wrócić po kilku minutach tą samą drogą , jednak okazało się to niemożliwe , gdyż kilku właścicieli nieruchomości odśnieżyło swoje posesje i chodniki wyrzucając śnieg na środek ulicy. Czy jest sens aby miasto ponosiło koszty odśnieżania jeśli mieszkańcy sobie tego nie życzą ?
|
|
wpm ma zapewne w pobliżu sklepik nędznie prosperujący i boi się konkurencji
|
|
też jestem za likwidacją SM ,tylko ten pomysł z przekazaniem kasy na Policję jest raczej nie bardzo. Policja najczęściej zarabia na mandatach za stopy, strzałki w prawo i w ten sposób dofinansowuje Białystok, a nie nasze miasto.
|
|
A co maja robic z tym sniegiem? Nie odsniezysz chodnika przed swoja posesja to dostaniesz mandat a nie daj Boze ktos sie przewroci i reke zlamie na nieodsniezonym chodniku przed twoja posesja to juz w ogole beda ciebie po sadach ciagac. To co piszesz jest prawdziwe. Znam to z wlasnego doswiadczenia, gdyz ja tez odsniezam parking przed sklepem na ulice bo nie mam innej mozliwosci, zeby potencjalny klient taki jak ty mogl sobie zaparkowac, ale wystarczy ze przejedzie plug i ten snieg spowrotem jest na parkingu :) Taka "glupiego robota". I chodniki i ulice i parkingi trzeba odsniezac, ale niestety cos za cos, snieg nie znika od tak o :) Pozdrawiam
|
|
Wiem, ze temat na forum już kiedyś był, ale ciągle coś się zmienia. Jedne salony powstają, inne upadają. Możecie kogoś polecić??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ta ++ warcholstwo wiejskie wychodzi na forum Ja nie czekam na ŁSM odśnieżenie parkingu zajęło mi 5 minut Mniej więcej tyle co czytanie żalów komputerowych legatów ++ Gdyby kazdy wziął łopatę to nie byłoby tematu "jestem kobietą i ciężko mi odśnieżać ..." To pewnie do dziecka tez ktoś z ŁSM ma przyjśc? Kobiecośc to choroba ? A Anna Grodzka ? Agata Wróbel ? Legat Legata legatem pogania
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego co słyszałem taka przyjemność w większym mieście może kosztować nawet pięć stówek.
|
|
powinni zrobić tam lotnisko i meczet....
|
|
poco ci ten kurs jak i tak nie znajdziesz roboty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |