Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nielegalna działaność (U) Brata Józefa |
OjciecR. napisał(a): > sygnatura, widać że twoja wyobraźnia ograniczona jest tylko > to pracy u kogoś, ciężko tobie pojąć że ludzie > wymyślają biznesy i dobrze sobie tu żyją... Nie masz żadnego pojęcia o mojej wyobraźni. To chyba tobie ciężko przychodzi myślenie. W tych dobrze funkcjonujących łomżyńskich biznesach chyba ktoś oprócz właścicieli też pracuje, mylę się?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nielegalna działaność (U) Brata Józefa |
pepe-szaa! to moja matka :)
|
|
ciekawie się robi :)
|
|
do "szardegol" Możesz mi napisać gdzie podłączyłeś samochód do kompa. Sam masz takie możliwości czy korzystałeś z usług jakiegoś konkretnego mechanika. Ja byłam już w kilku miejscach z tym problemem i nic. Kiedyś taksówkarz mi powiedział,że wymieniał właśnie jakiś element elektroniki ale nie mam pojęcia do kogo się z tym udać...
|
|
czujnik położenia wałka rozrządu?
|
|
ok, to spoko. ale kasę będę musiał niestety mieć.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Minimalne wynagrodzenie to praktycznie standard w końcu kryzys trwa już jakiś czas, prawda? ;) A te wszystkie oferty dla osób ze stopniem niepełnosprawności zawalają z nóg, szczególnie gdy szukają ochroniarzy ;P
|
|
Zapominiałam dodać że pracodawca przyjmujący Cię do pracy również ma obowiazek przeszkolic cię w obsłudze kasy fiskalnej :)
|
|
*ze sprzedawcą
|
|
''za taką kasę mógł to potraktować jako test na odwagę.'' taaaaa, racja. A mnie tam zależy czy się odezwie czy nie. Ja mam swoich ulubionych aktorów, ale On? omg
|
|
nie, słuchajcie, to co robi większość pracodawców to jest szał macicy. Ja już dawno po wysłuchaniu jednego, drugiego i ich kosmicznych wymagań, za kosmicznie małą stawkę, powiedziałem sobie, że podziękuję za pracę u takich ........ .Ale jak czujesz się na siłach, myślisz, że za mało zarabiasz, stwórz własny biznes i po kłopocie.
|
|
te Actimel,Zerknij na asfalt na ul.Spokojnej.oprócz ciemnych pasów po oponach nie widziałem tam zniszczeń spowodowanych startem tych aut. urbi et orbi !
|
|
jantar5555 no to teraz pokazałeś swój poziom, gratuluję. Pokory to ty się powinieneś nauczyć, a przede wszystkim kultury i rozsądku bo tego to ci ewidentnie brakuje.
|
|
jak dla mnie tez najlepsza w Łomży :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |