Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
[b]chiny[/b]-wystrzelily-rakiety-balistyczne-w-morze-blisko-tajwanu .... |
pewnie cos zaiskrzy i zostaniecie parą a za 2 lata ślub. Gorzko, gooorzko, goorzko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: [b]chiny[/b]-wystrzelily-rakiety-balistyczne-w-morze-blisko-tajwanu .... |
Tak samo jest na orlenie na Piłsudskiego. Też mnie to wkurza, bo niemożliwe jest, że jak w baku 60l zaświeca się rezerwa to zostaje tylko 4l. Ostatnio weszło mi 56l, od razu po zaświeceniu kontrolki. Myślę, że ktoś w końcu powinien temu się przyjrzeć.
|
|
??
|
|
rozpacz..
|
|
Autor: szachmat (---.elomza.pl) Data: 20-02-13 10:24 Wszędzie na świecie na basenach są dni albo wieczory wyznaczone tylko dla kobiet, tylko dla mężczyzn, tylko dla dorosłych i przy tym są świeczki barek z napojami i jest frekfencja. A tutaj "gówno" basen otwarty cały czas tylko dla katolickich szowinistów. Nawet jak prysznic bierzesz po basenie to najlepiej zapięty pod szyję bo inaczej od razu zakwalifikują cię do odpowiedniej mniejszości. Niedługo będą te wodę w basenie święcić. Spoko nie załamuj się może aż tak z tym zakwalifikowaniem nie będzie tak żle.( no chyba że masz poniżej 8 cm ) to wtedy raczej unikaj takich miejsc. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jak tylko dostanę jakieś info od znajomej, to od razu tu napiszę. Niestety, póki co pomagam tylko na odległość. Najgorsze, że teraz takie śniegi :( a on bidulek śpi na ziemi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |