Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polacy , czy wiecie kto to byl zydowski oprawca kaganoicz ?i kto stoi za mordem |
to u nas niewolno oprysków wykonać ? pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polacy , czy wiecie kto to byl zydowski oprawca kaganoicz ?i kto stoi za mordem |
trzeba tam być :) Robotnica
|
|
Re: polacy , czy wiecie kto to byl zydowski oprawca kaganoicz ?i kto stoi za mordem |
Zapraszam wszystkich do niedawno otwartego klubu Barbados (dawny Atlantik) Ostatnio tam poszedlem i naprawde bylem zszokowany...Kiedys to wygladalo jak niepowiem co i mialem co do tego miejsca bardzo negatywne skojarzenia...wchodze ostatnio a tam kulturka, ładne panie kelnerki roznosza napoje do stolikow, dj gra super muzyczke pod to wszystko efekty swietlne ktorych zaden klub by sie nie powstydzil normalnie klimat zmienil sie o 360 stopni...Co najabardziej mnie zaskoczylo to akwaria w scianach...tego w lomzy naszej jeszcze nie bylo i gratuluje pomysłu wlascicielowi...Pisze ten temat poniewaz ostatnio w lomzy brakuje takich miejsc albo dawne miejsca ponudzily sie...nie mam z tego zadnej korzysci finansowej wiec oszczedzcie sobie zbednych komentarzy...Naprawde gorąco zapraszam bo jak narazie niezawiele tam ludzi bywa ale jak sie zbierzemy to zorganizujemy sobie nowe miejsce do zabawy...A co najwazniejsze graja juz od tamtego piatku i codzien i podobno maja grac az do niedzieli wiec zapraszam ja dzisiaj bede :) Podobno tez maja wystapic tacy jak TEDE, WSZ... :] to mi sie podoba... Pozdrawiam
|
|
gralismy wczesniej z nimi 5 razy i nieponieśliśmy zadnej porażki a teraz patrzmy :( pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Co to ma być ? REKLAMA bagrmosen
|
|
WYBUDUJĄ OBWODNICE I W TYM MOMENCIE MIASTO ZROBI SIE MARTWE TAK JAK NP. OSTRÓW MAZOWIECKA.
|
|
e wowo do marcina F. gsxr750;) ? ehhe a to spoko do niego sie wybieram no śilnik w tej kawie mam z 98 bodajże niewiem nawet jaka tam jest regulacja przejadę sie i się okaże thx jak by co moje gg6027396 bo ni mam czasu czytac forum nara
|
|
nie biez tego gowna,stanowczxo ci odradzam...strasznie jebie w bani taki koks. ja nie rozumiem jak mozna wstrzykiwac se jakiies gowno z tajlandi,rosji czy grecji?? najpierw zacznij chodzic normlanie na silkei duzoo zryj,jak cos ci zacznie isc i nie znudzi ci sie jescze to se kup te gowno, bagrmosen
|
|
ciemnoskóra piękność.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |