Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wszystko co państwowe działa fatalnie, bo jest zarządzane przez partyjnych towarzyszy bez mózgów ale z legitymacją.. |
A ja sie nie zgadzam, dla mnie jest tam smacznie i ceny tez sa niewygorowane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wszystko co państwowe działa fatalnie, bo jest zarządzane przez partyjnych towarzyszy bez mózgów ale z legitymacją.. |
no ale dotacje dostajesz chyba nie po to, by ją w greckich restauracjach "przejadać"?
|
|
Re: wszystko co państwowe działa fatalnie, bo jest zarządzane przez partyjnych towarzyszy bez mózgów ale z legitymacją.. |
ale nie masz za co przepraszać! bardzo się cieszę, że tu jesteś! swoje pieniądze możesz wydawać na co chcesz, ale te z dotacji, to w gospodarkę trzeba inwestować! to tylko chciałam zauważyć!
|
|
i tak..wchodzilam na różne strony, oglądałam video, słuchałam nagrań...tylko co z tego jak są nagrywane w studio, opinie ludzi, ktorzy slyszeli zespol na zywo sa chyba bardziej wiarygodne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |