Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pocieszne posty paplaków - sympatyków opozycji |
Czerwony Bór :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pocieszne posty paplaków - sympatyków opozycji |
Witam mogę polecić Anię 668344625
|
|
Na Przykoszarowej i Niemcewicza też nie lepiej ... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
a może się i boją, bo jak zrobią Wam drogę, to zaraz ekranów przy niej będziecie sobie życzyli?!
|
|
Na każdy plac manewrowy możesz wjechać za opłatą. Nie znam stawek, ale zawsze ktoś jest na placu.
|
|
W związku z ukazaniem się w dniu 15.02.2013r. informacji w internecie o rzekomej mojej nieuczciwości i partactwie przy wykonywaniu zleceń hydraulicznych. Informuję, że w dniu 18.02.2013r. składam doniesienie na policję, które dotyczyć będzie bezpodstawnych pomówień na moją osobę oraz naruszenie moich danych osobistych. W taki sposób informując w internecie każdy, każdemu może zaszkodzić i bezpodstawnie pomówić i zniszczyć. Bądź pewien \"człowieku\", że nie pozostawię tego bez wyjaśnień. Zapewniam, że uczynię wszystko i odnajdę dane osobowe, osoby, która upowszechniła tę fałszywą i bezczelną informację oraz zapewniam, że sprawę skieruję do sądu. Złośliwość i głupota ludzka nie ma granic. M.S
|
|
Masakra ...
|
|
http://filmixxy.pl/13274/Moderator-na-forum?autoplay :):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Znam osobę która piecze domowe ciasta , również korzystałam więc mogę polecić. Smacznie i tanio . Kontakt na emaila - wodzuu997@wp.pl
|
|
a ty co juz obiad upichcił?
|
|
Nie jest tak trudno zdać na nowych zasadach. Co z Wami ?
|
|
z tym tanio, to polecam czujkę. Tanio to jest wszystko ok. dopóki się coś nie wydarzy. A jak się wydarzy, to z ,,tanio,, może zrobić się kosmos. rudy błazen z druhem
|
|
Kto chce to jeździ.
|
|
podaj @ prześle Ci numer telefonu do dziewczyny która robi naprawdę super ciasta i torty, robi też torty weselne .
|
|
Od takich spraw jest policja, a nie forum 4lomza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |