Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pfizer wprowadza lek na homoseksualizm! |
może i znajdzie, ale zapewne on chce jeżdzic a nie non stop siedzieć u mechanika ze starą instalacją w zabytkowym samochodzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pfizer wprowadza lek na homoseksualizm! |
Treść jest ukryta
|
|
Chciałbym zwrócić uwagę służb miejskich na stan w jakim znajduje się ulica Wiosenna. Po ostatnich pracach ziemnych jakie tam były wykonywane, płyty betonowe pozapadały się pod różnymi kątami, tworząc uskoki na których można uszkodzić samochód. Już nie będę opisywał jakości robót inżynierskich włożonych w ponowne rozłożenie płyt, bo to historia na osobny wątek ale wracając do tematu, z w miarę przejezdnej ulicy "fachowcy łomżyńscy" zrobili odcinek specjalny rajdu Paryż-Dakar. Osobiście staram się nie jeździć tą ulicą ale przypomniałem sobie, że tam mieszka pewna radna i to w jej imieniu zwracam się z gorącą prośbą o szybką interwencję.
|
|
Korzystam z aero okazjonalnie i jak jestem poza domem, gdy chcę coś sprawdzić. W domu mam stacjonarny internet od dawna. Mobilny internet ma to do siebie, że działa jak komórki, tak gdzie jest zasięg. Duży wpływ ma pogoda, co po aero i play zauważyłem. Prędkość nie powala. Ale te 512 kb/s kiedyś było też "szybkie" :). Teraz to za mało. Czasy się zmieniają, postęp techniczny następuje w błyskawicznym tempie. W aero denerwujące są chwilowe utraty połączenia i bardzo powolne otwieranie stron w niektóre dni. Raz działa szybko, a czasami ma problemy. Czy coś złego jest w kombinowaniu? Ponoć miasto też miało darmowy internet, a do tej pory ni widu ni słychu. Chętnych by na pewno nie brakowało. Po play na kartę widzę też, że z tym transferem też bywa różnie, podstawowe 1 mb/s można przyspieszyć za 10 zł do 4 mb/s, a po czasami też ma "czkawkę" i ma prędkość około 512 kb/s :). Zależy od miejsca, w którym akurat korzystam z internetu. Internet mobilny traktuję jako dodatkowe źródło do skorzystania z zasobów internetu poza domem i nic poza tym. Mamy wolny rynek, dostawców internetu jest pełno, mamy wybór. Pozdrawiam. :)
|
|
OSK Borawski gdzie sie mieści??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |