Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wydział Propagandy PZPR-pis (dawniej TVP) finansowo wspiera organizacje wspierające środowiska LGBT |
Ja dobrze polewam :):) W zalezności od tego ile który może :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wydział Propagandy PZPR-pis (dawniej TVP) finansowo wspiera organizacje wspierające środowiska LGBT |
w jakim to języku: "łatwiony"??
|
|
Re: Wydział Propagandy PZPR-pis (dawniej TVP) finansowo wspiera organizacje wspierające środowiska LGBT |
proszę bardzo Lukas! urodziłam się tak w 3/4 XX wieku w Łomży. rodzice moi też w tym mieście, a co do dziadków to sprawdzić bym musiała, ale o ile pamiętam, któryś z dziadków gdzieś z Wybrzeża tu dawno, dawno temu przyjechał. wracając do tematu... pamiętaj, że kobiety przebiegłe są, i to one, wbrew waszemu mniemaniu, partnerów sobie wybierają, a wam dajemy tylko takie złudzenie, że to wy żeście nas "zdobyli". w rozmowie dziewczyna, której wpadniesz w oko, tak w pole Cię wyprowadzi, że "zbaraniejesz" i "będziesz tańczył, tak jak ona Ci zagra". przepraszam za takie określenia. teraz pożegnać Cię muszę, bo mój "Walentynek" zaraz wraca, a obiad smaczny Mu przygotowuję, co z resztą czynię na co dzień, bo zasługuje na to! aha! też łomżyniak. pozdrawiam i owocnych poszukiwań życzę! może akurat dzisiaj?!
|
|
Pozdrawiam życząc miłego dnia Łukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |