Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodacy pobudka!!! |
A jaki pokoj cie interesuje do wynajecia?Ja wlasnie mam do wynajecia pokoj blisko centrum Lomzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodacy pobudka!!! |
Ja , tzn. kto? pokoj w nowym bloku, a najchetniej kawalerka lub. 2 pok.
|
|
dzięki wszystkim za odpowiedz! DiDi
|
|
502022753, Rafał.
|
|
Konina nie jest zła, tylko u nas koni brak bo wszystko włosi zjedli.....
|
|
ostro...to po co ja byłam w sobotę na rozmowie skoro już w piątek wybrali? :-/ denerwują ludzi tylko
|
|
Miałam kiedyś plecak tej firmy. Świetny był, niezniszczalny. Niestety gdzieś mi się zapodział. Może u kogoś z Was leży gdzieś w kącie niepotrzebny ? Z przyjemnością odkupię. Jakby się coś znalazło to może fotkę na maila poproszę ? hemila@poczta.fm
|
|
nie powiedziałam ze w piątek wybrali. tylko że ja byłam w piątek a w sobotę juz wiedziałam
|
|
prędkości nawet w tych najtańszych pakietach są przyzwoite jeśli potrzebujesz tylko do zwykłego przeglądania plus od wielkiego dzwonu mp3 z wrzuty to w zupełności wystarczy, a co do innych firm gdzie podobno...gdzie chyba, albo gdzie może.. powiem tak..wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:)
|
|
he niby 30 lat gwarancji niby niezniszczalny a moj ojciec niszczyciel zniszczyl go w jakies 2 latka :)
|
|
Powiem tak Maaasssaaakkkrraaaa !!!!!!!!!
|
|
Widać Twój tata mocno chciał udowodnić producentowi, że oszukuje :) ja swojego nie dałam rady zniszczyć, mimo że przeżył wiele przygód. Niestety gdzieś go wcięło.
|
|
a o której godzinie jeśli można wiedzieć?
|
|
mi tu nie polecaj, tylko odsprzedaj :)
|
|
daj jakiegoś @ ja mam kilka plecaków jansport
|
|
hemila@poczta.fm
|
|
Witam Co myślicie o zmianie na allegro ?
|
|
Na czym ta zmiana polega?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wii - a ja tu siedzę i czekam ;) ok, ok. Na spokojnie poszukaj. Postaram się o cierpliwość. Indar - JanSport. Poczciwy, stary JanSport.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale wy macie problemy.... z internetem jezeli macie wybor multimedia czy ist. Co za roznica skoro jest bardzo dobry(nawet oba są bardzo dobre). Macie czasem przerwy w dostawie? Ojjj... to jest prawdziwy ból :(((( Zenit, narzekasz ze TYLKO 1mb za 29!!! zł..... coz... cieszcie sie ze macie mozliwosc na szybki, dobry internet... mieszkajac w domu jednorodzinnym ja takowej mozliwosci nie mam... za 50 zlotych mam internet 512, czeste przerwy w dostawie i inne jakies duperele. Filmy na youtube, ktore trwaja 3 minuty ogladam minut 10, bo co 5 sekund musze czekac na buforowanie...oczywiscie, odpada pobieranie plikow, za 10mb- 20 minut. No ale, dalej narzekajcie ze macie slabiutki internet, tak jak ja tutaj zrobilem. Ehh, Gdyby byla mozliwosc podlaczenia mojego domu pod internet ist lub multimedie:(((( .... chetnie bym i placil 50 zl za 1 mb, o ile by dzialal troche szybciej niz ten radiowy.
|
|
Moze troche przekolorowalem, ale... coz :)
|
|
Czy ktoś coś wie o Dziewczynie z GSU? Sklep z art, spożywczymi.
|
|
pewnie jest w sklepie tym ekspedientką !
|
|
Ogarnij się chłopie. Przecież kurpianki mają w poprzek.
|
|
mały wtręt z mojej strony. Nawet jakby kupiła przez Allegro to serws się wypnie argumentując ze nie jest stroną i poprosi o kontaktowanie się ze sprzedawcą- przerabiałam to wielokrotnie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
up!
|
|
Kurpianki są wstydliwe i wstydzą się odmówić wal chopie śmiało
|
|
Sorki za pomyłkę :). Na Dmowskiego różnie to bywa, czasami 60 kb/s we wtorek i środek, a czasami i 512 kb/s - np. wczoraj. Czasami też gubi połączenie nawet przed upływem tejże godziny, co bywa męczące. Na pięć kresek zasięgu przeważnie mam 2-3. Na południu, chodził ładnie, 3 kreski. Poza Piątnicą - nie widział zasięgu a mimo to działał i nawet radio internetowe ładnie odbierało, bez zakłóceń i zrywania połączenia. Do przeglądania stron np. na youtube nie nadaje się bo jest za wolny. Do ściągania też się nie nadaje. Wszystko zależy od miejsca, w którym się znajdujesz. Szału nie ma, ale jest darmowy i do przejrzenia stron wystarczy, jeśli jesteś np. poza domem. Mam też play, chodzi lepiej, ale czasami też ma "zrywy" i potrafi wkurzyć. Daję ocenę: aero 3, zaś play 4-.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |