Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szok! O ataku nożowników z ukrainy piszą już nawet ocenzurowane Łże.media? |
Jest dostawca ma bardzo szybki internet ale do Miastkowa dowozi tylko raz w tygodniu.(niestety) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szok! O ataku nożowników z ukrainy piszą już nawet ocenzurowane Łże.media? |
po co protestować jak jest dobrze ? Kraj jest w budowie, cierpliwości. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Szok! O ataku nożowników z ukrainy piszą już nawet ocenzurowane Łże.media? |
Wrzuce nawet 10 pasuje ? Jesli Ty tak robisz to Twoja sprawa. Niektorzy ludzie naprawde nie umieja czytac ze zrozumieniem. To ze chce miec szczurki to znaczy ze chce nimi karmic kota ktorego nie mam ? Wydaje mi sie ze nie.
|
|
Bardzo dobrze że pan Dobosz spotkał się z przedsiębiorcami, którzy biznesy prowadzą na starówce i nie tylko. Jest nadzieja, że ich słuszne uwagi zostaną wysłuchane i „wdrożone” do koncepcji rewitalizacji hali oraz starówki. Dobrym pomysłem jest duża przestrzeń na wystawę stałą łomżyńskich artystów i organizowanie wydarzeń z krajowym i międzynarodowym rozmachem (chociażby wystawy poplenerowe Stopki). Nienajlepszym przeniesienie całości MDK-DŚT do hali - porządna scena i sala koncertowa tak, ale w klubie na Wojska Polskiego 3 powinny zostać sale kameralne, miejsca prób zespołów muzycznych, tanecznych, teatralnych. Powiązanie działań Galerii Sztuki Współczesnej z edukacją plastyczną prowadzoną przez MDK oraz Liceum Plastycznym, to urzeczywistnienie koncepcji Wiesława Sielskiego – twórcy tych instytucji. Wyjście sztuki i szerzej rozumianej kultury na Stary Rynek, do tego gastronomia na wysokim poziomie, powiązanie tej oferty z ofertą turystyczną związaną z portem na Narwi, powinno przynieść dobre rezultaty. Zdaje się jest w urzędzie wydział kultury sportu i turystyki i to z niego powinny wychodzić inspiracje, koncepcje, pomysły, wiązanie różnych działań, ich koordynacja, szukanie nietypowych rozwiązań i zdobywanie środków finansowych. W Łomży i w okolicy jest mnóstwo instytucji kultury, sportowych, turystycznych, stowarzyszeń, organizacji pozarządowych, grup nieformalnych – trzeba tylko wyobraźni, pomysłu, dobrej woli, chęci działania i oczywiście wysiłku, a w perspektywie 2-3 lat starówka i cała Łomża może stać się bardzo atrakcyjna dla mieszkańców miasta, okolic oraz turystów. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam! Czy ktoś się orientuje jaki okres jest brany pod uwagę do wynagrodzenia na L4? Czytałam ze 12 miesięcy, ja jednak zmieniłam od stycznia pracodawcę i zastanawiam się czy to będzie 12 mies. czy też tylko okres przepracowany u nowego pracodawcy?\
|
|
w kominiarce moze
|
|
teraz to i na pasach i na zielonym świetle jest niebezpiecznie niestety nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam, czy ktoś z Państwa orientuje się od kiedy urząd skarbowy dokonuje zwrotów nadpłaconego podatku?
|
|
chwilowo chyba zupełnie zawieszone są wypłaty zwrotów do odwołania z powodu braku funduszy
|
|
nie prawda mężą brat wczoraj dostał zwrot z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Szukam połoznej która może przyjść po porodzie do domu i udzielić mi niezbędnych wskazówek, dotyczących dziecka i mnie. Interesuje mnie wizyta prywatna i Pani, która będzie miała dla mnie czas nawet przez cały dzień. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
tak masz rację to są ogromne pieniądze,ale my wybudowaliśmy dom spłacamy kredyt i cały czas pomału się urządzamy,niewiele juz brakuje,ale zawsze coś się znajdzie.ja tez kiedyś pracowałam za 1200zł.pozdrawiam z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |