Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jądro ciemności i kundle szatana. |
ofiara to jedno a zal za grzechy i postanowienie poprawy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jądro ciemności i kundle szatana. |
Niema czego żałować kiedy się lajtowo prowadzi:) A poprawiam się co i rusz na w/w ławeczce :)
|
|
Szkoła średnia nie jest najlepsza w twojej sytuacji. Ty może wróć do podstawówki i jak "skączysz" podstawówkę to rozglądaj się dalej ;-)
|
|
Każdy zespół, który gra na żywo dość szybko się męczy i robią częste przerwy. Trzeba zatem wybrać czy che się super zespół z muzyką na żywo czy zespół który gra non stop ale puszczają gotową muzykę. Ja polecam Millenium:))grali u nas, chociaż zaznaczam, że opinie naszych gości były podzielone i nie wszystkim się podobało, bo gusta są różne i nie da się dogodzić wszystkim.
|
|
Polska i Lomza sie rozwija w odwrotnym kierunku hihihi,w Lomzy jest potrzebna galeria Tesco jak dziura w moscie,i tak bida ze piszczy.
|
|
Karolcia... Ja się tam nie uczyłem, lecz z tego co kiedyś koleżanka mi mówiła to egzamin wstępny nie jest jakiś mega trudny. Najważniejsze tutaj to to abyś czuła się dobrze w tej szkole i lubiała rysować, malować, szkicować, kto co woli. Nawet jeśli nie masz jakiegoś wielkiego talentu, to oni Cię nauczą. Także jeśli kochasz ołówki i wielogodzinne "bazgranie" to idź śmiało i się nie wahaj. I nie słuchaj się rodziców jeśli mówią, że to jest bez przyszłości. Ty decydujesz za siebie, nie oni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |