Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr. Czosnowski - przerażająca liczba śmiertelnych NOPów w Poolsce. |
Z tego co sie orientuje,najbardziej "kobieca" silownia jest chyba Ewa.Sa tam aerobiki etc. Kiedys karnet kosztowal 90zl(nie wiem jak teraz). Dla porownania Aktivia-80zl na mickiewicza silownia HSF 80zl inne pewnie tez podobnie. Na kazdej silowni trener pokarze Ci co i jak cwiczyc na 100%,z dieta moze byc roznie,ale mysle ze wiekszego problemu nie powinni robic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr. Czosnowski - przerażająca liczba śmiertelnych NOPów w Poolsce. |
polecam wysmienitą karkówkę w bistro ,przy stacji BP.na Mickiewicza tez maja dobre dania, Lokal Smak Podlasia,jakos tak ,jak przekręciłem nazwę ,proszę mnie poprawic.
|
|
Bistro
|
|
Polecam Sytą Pannę, bardzo smaczne jedzonko. POLECAM!!!!
|
|
Ja polecam Vabank z Łomży.
|
|
Hmmm w Łomży trzeba w każdym domu aż 12 pojemników na śmieci inaczej czeka 500 zł kary... ,,Na przykład w Łomży teoretycznie trzeba będzie mieć aż 12 osobnych worków, między innymi na odpady biodegradowalne, metale, szkło kolorowe i białe, a jeszcze osobne na leki oraz baterie." http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Gminy-wlepia-mandaty-za-niesegregowanie-smieci-Tyle-ze-nielegalnie,wid,15316586,wiadomosc.html
|
|
Polecam zespól "Delta" z Zambrowa. Lider zespołu jest wodzirejem i zna się na rzeczy. Zabawy nie tylko w trakcie oczepin ale od początku do końca wesela. http://zambrow.olx.pl/zespol-muzyczny-delta-iid-177246479
|
|
ja pijany juz jestem i nic innego nie da sie tutaj zrobic tak wiec sie napiłem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |