Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ta Ukrainka zaponiała ,że nie jest siebie!!!!!!!!!!! |
Witam , pilnie poszukuję dentysty przyjmującego w domu . Głuszkowski odpada bo nie ma go w domu . Będę wdzięczna za odpowiedzi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ta Ukrainka zaponiała ,że nie jest siebie!!!!!!!!!!! |
Treść jest ukryta
|
|
no i co jest ktoś kto by się podjął przewiezienia mebli dużym samochodem? zapłacimy do 1000zł. tylko to musi być samochód większy od busa follow me
|
|
"Szukamy dwóch psów" To zabierzcie się w końcu poważnie do roboty zamiast siedzieć przed komputerem cały dzień i się tu wymądrzać. Zrobiłyście sobie z 4lomza psie forum! Na dodatek czepiacie się każdego kto jest spoza waszego wąskiego grona i miał czelność zabrać głos. Psia wasza mać! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
Pierre_Dolain no to 1:1,bo klient
|
|
Paradox byłam wczoraj w Kupiskach sprawdzić,czy to ten pies.niestety dopiero po 17,wcześniej nie miałam tam jak dotrzeć.Niestety nie spotkałam go i było już ciemno. Orany_Julek jeśli Ci psie tematy przeszkadzają nikt nie każe Tobie na nie wchodzić.Swego czasu było mnóstwo o kebabach :) . Jak nie wiadomo,gdzie psy są to chyba nie będę po całej Łomży biegać z nadzieją,że je spotkam.Tym bardziej ,że jestem wolontariuszką i mam również swoje życie,dom i dzieci. A pracownicy schroniska mają w schronisku od groma roboty i nie będą zaniedbywać psów schroniskowych. Sprawdzam każdy sygnał.Nie zawsze uda mi się dotrzeć w momencie,kiedy dostanę informację.Nie zawsze mam taką możliwość.Mogą zatrzymać mnie inne sprawy,ale staram się być jak najszybciej.
|
|
pyza72 już ci odpowiadam : za namową znajomej kupiłam Polopirynę Complex w saszetkach. Piłam przez 2 dni tak jak tam pisze co 6 godzin. Na trzeci dzień "jak ręką odjął" . Sama się dziwię bo to przecież tylko Polopiryna a jadnak znajoma miała rację, ze pomoże :) ..a kaszel był nie do zniesienia, raz mokry, raz suchy....a najbardziej uciążliwy w nocy - budził z nienacka...myślałam że "płuca wypluję...":( Teraz już jestem zdrowa, polecam :) Oczywiście te rady które były na forum : wit.C, miód, gorąca herbata - też zadziałały wspomagająco ;)
|
|
Aha zapomniałam dodać że ta Pani przyjmuje też w weekendy bo to gabinet prywatny. Wystarczy zadzwonić i się umówić i po bólu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ciekawe w jakim tempie beda sie zamykac w galerii sklepy6 i bary czy bedzie wieksza predkosc niz w bialymstoku rudy błazen z druhem
|
|
Jak nie będzie tak drogo jak w galerii stokrotka to ja kupie coś od czasu do czasu ;)
|
|
W końcu ludzie nie będą musieli jeździć do Białego, Wawy i innych miast zrobić większe zakupy. Pieniądze zostawią w swoim mieście, a nie cudzych. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
tradis to nadal istnieje /?
|
|
ja polecam ziko na mazowieckiej
|