Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Temat stary, ale warto go odświeżać - powrót Łomży do Mazowsza |
pisałem Ci w innym temacie posta, "Sikorskiego 275 visa vis wjazdu na ul. Wyszynskiego na wysokości Świateł skrecasz w prawo jest tam szyld " gościu robi naprawde dobrze, i co najważniejsze szybko mogę śmiało polecać ! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Temat stary, ale warto go odświeżać - powrót Łomży do Mazowsza |
a tak na marginesie to do naszego schroniska przez 10 lat jego istnienia trafił tylko jeden pies z rodowodem.Dzięki tatuażowi możliwe było odnalezienie jego hodowcy,który był odpowiedzialny i zabrał psa. A psów z pseudohodowli,w typie rasy dużo się przewinęło,czasami nawet kilka w jednym miesiącu.
|
|
Rafal123 Rafał zgłoś sprawę do MPK powiedz którzy twoi koledzy jeżdzą na gapę, koniecznie pamiętaj o wymienieniu z Imienia i Nazwiska oraz wskazania adresu, nie zapomnij również powiedzieć którymi liniami na jakich odcinkach jeżdżą twoi koledzy ! na 100% złapią ich kontrolerzy biletów !!! A tak na poważnie, to powiedzcie mi gdzie takie konfidenckie nasienie rosnie ? Twoi koledzy za taki wpis powinni Ci plunąć pod nogi i nigdy nie podać ci łapy ! zasłaniać sie kolegami... nie moge co za ludzie
|
|
bamato03 ;-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jeżeli "biorę" coś pod opiekę to nie widzę inaczej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nawet mam taką jedną w domu.owszem dbam,choć czasem mam już jej dość,ale cóż...nie jestem z tych,co to wywiozą do lasu i porzucą jak się znudzi ;-) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
WITAM:)PUK PUK JEST TAM KTO?.MAM STRESUJĄCE PYTANKO:(((((.CZY JEŻELI KTOŚ SIĘ LECZYŁ PSYCHOLOGICZNIE TO MOŻE STARTOWAĆ W TYCH TESTACH PSYCHOLOGICZNYCH?CZY Z GÓRY JUŻ JESTEM STRACONA?.ODPISZCIE PROSZE
|
|
MiYu dlatego nie zarzucaj innym, że nie posiadają wiedzy na temat prawa dotyczącego kwestii zwierząt.. Po drugie - pojawia się tu magiczne słowo "DOBRA" hodowla, o której się rozpisujesz wymieniając zasady i wymagania. A jak to w życiu bywa - takich jest najmniej. Dlatego Ci pełnoprawni hodowcy, jak i pseudohodowcy za pewne dadzą podzielić się na dwie grupy, których wyjaśniać nie muszę. MiYu i elina: jasno powiedziałam, że pewnie mam PRZESTARZAŁE informacje, bo sprawa miała miejsce stosunkowo dawno i nie będę się upierać, że nie mogło to ulec zmianie. Każda dziedzina się rozwija i to, że kiedyś podawano nieprawdziwe dziś informacje nie świadczy o kiepskich kompetencjach weterynarza. Skoro wiecie o tym WY - to na pewno oni obecnie również. elina: w jakim celu mam poprzebywać w schronisku? Czy powiedziałam coś, co skłania Cię do zadania mi takiej nauczki? Co by to miało zmienić w naszej rozmowie? Niejednokrotnie wpłacałam (może niewielkie) pieniądze na rzecz wszelakich akcji dotyczących poszkodowanych zwierząt i Ty akurat nie musisz uczyć mnie empatii. Na wolontariat tego typu nie każdy ma czas i możliwości, a przede wszystkim jest do tego stworzony - bo ja psychicznie nie dałabym rady patrzeć na krzywdę tych zwierzaków. Przygarnęłam z rodziną dwa bezdomne psy, o czym specjalnie wspomniałam żebyś nie wywyższała się cudowną postawą, jaką reprezentujesz.
|
|
P. J. uczyła mnie w podstawówce. Kobieta bardzo wymagająca, ale i potrafiąca wytłumaczyć \"jak chłop krowie na rowie\". Przez ponad 10 lat nie trafiłam już na nauczyciela z takim powołaniem jak ona. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |