sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy POLACY znikną? Demograficzna BOMBA tyka!

brawo shamma2012, popieram Twoją wypowiedź w 100%, ale ciekawe czy owa julcia111 zrozumie z tego chociaż połowę hehe :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy POLACY znikną? Demograficzna BOMBA tyka!

Problemem Galerii Veneda nie będzie brak klientów tudzież ich zamożność, a raczej fakt, iż nie uzupełnia ona do końca luki na lokalnym rynku.
Otóż Veneda zaoferuje tylko kilka marek nieobecnych dotąd w Łomży - chodzi głównie o Reserved, KFC i Gatta. Pozostałe marki albo już były, albo nie są mocno atrakcyjne. Absolutnie zaś największą wadą Venedy jest brak multipleksu kinowego.

Żeby uniknąć tez, że jestem jedną z tych, które kupują białe maltańczyki - a w schronisku są biedne, cudowne pieski. To prócz tego białego puchacza mam dwa przygarnięte z ulicy psy i rozumiem, co to znaczy problem bezdomności wśród zwierzaków.

Oddam monitory, ale podaj jakieś namiary!

czarnakawaoporanku
gdzieś już o tym pisałem,o tych psiakach "bez kwitu",dobrze że Myślisz podobnie na ten temat

bamato03
już mam dość twego kurpiowskiego uporu.poproś osobę,która ci czyta i pisze za ciebie,niech ci też tłumaczy co oznaczają czytane zdania(sama nie rozumiesz).zakorzenionego w tobie debilizmu nie da się łatwo pozbyć,nawet przy użyciu napalmu.z ciekawości niech ktoś poczyta ci jeszcze np.o psach rasy sznaucer.nie mówi się o nich,że "mają włos",a jednak są odpowiednie dla alergików.
równie dobrze mogłaś napisać,że też nie uczula-nie jest biały tylko brązowy.ciągnij sie ze swym jałowym rozumem!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Prawda jest taka, że ludzie jeżdżą do Białegostoku. Sam często jestem w Białym, więc widzę że Łomżyniakom brakuje takiego obiektu. Też nie możemy dramatyzować, że małe sklepiki poupadają. Z resztą pozyjemy - zobaczymy.

shastraa może mam przestarzałe informacje, ale gdy podawałam zastrzyki antykoncepcyjne mojej suce to weterynarz zalecał, aby miała choć raz szczenięta.. Od drugiego usłyszałam to samo, ale oczywiście - mogło się wiele zmienić ;)

Toyota się zepsuła?

hej czy gdzieś w łomży można cos takiego zrobic isc z własna koszulka i z napisem zeby taka usługe wykonali???

A możesz zapodać gdzie to jest?

ale nikt nie czepia się ich wylęgarni jak w przypadku psów.u mnie nadmiar narybku pożerały większe osobniki ;-)

macie racje ze jest pelno aut,Biedronka,Lidl,Kauland,Stokrotka.To jest tak, pod Stokrotka parkuja ludzie kturzy maja tam sklepiki i dlatego jest pelno aut,pod innymi sklepami ludzie kraza za jedzeniem tylko gdzie mozna o pare groszy taniej cos do jedzenia kupic i to tak jest w tym miescie,a nie ze pelno pod Lidlem lub Kaulandem i masowo kupuja?kupuja tak ale tylko do gara cos wlozyc z promocji.

strach przed zbyt wielkimi oszczędnościami? ;-),bo efekty ich pracy raczej nie różniłyby się rażąco

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".

hahaha aleś się rozkręcił....no no no

a ponoć tak lubisz ludzi.........pobudzać... hahaha.....do myślenia oczywiście.....,ale masz sam z tym myśleniem wielki problem hahahahahahahah.....

o proszę, prosze.... cóż za pokaz wielkości twojego jałowego,małego rozumku ,komuś nerwy puszczają......ciekawe czemu???bo twoje musi być zawsze na wierzchu?

zaczynasz obrażać,wyzywać.......tak, tak właśnie widać jaki masz poziom...a właściwie to nie masz żadnego,ale cóż...to było widać już w kilku innych postach!
w przeciwieństwie do ciebie nie muszę nikogo obrażać........nawet ciebie!!!!

czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce....

kultury osobistej w domu......

a szacunku do drugiego człowieka i umiejętności normalnej kulturalnej rozmowy uczy nas życie!!!

ty masz z tym wszystkim ogromny problem .......,

nie będę wdawać się już w dalszą bezwartościową polemikę z kimś takim jak ty-chłoptasiem,który wyżej ..... ,niż ........ ma !!(jeśli masz problem ze zrozumieniem tego co napisałam ,to może poproś kogoś o pomoc?!!)

no cóż,a DEBILI to poszukaj sobie w swoim otoczeniu-bo widzisz..... po tym jak się wyrażasz widać wyraźnie że:KTO Z KIM PRZESTAJE ,TAKI SIE STAJE!!!

czepiaj się dalej "rzepie"......powodzenia w innych wątkach..........może kiedyś będzie z ciebie normalny,kulturalny człowiek........a może nie..!

Złodziej samochodów podrzucił! Ty pójdziesz do piekarni po chleb na który narobił ci smaku tą ulotką a on w tym czasie samochód ukradnie.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".

Czarnakawaoporanku nie wątpię,że masz empatię i,że dobrze opiekujesz się swoim pieskiem.Nie podoba mi się,że zachęcasz innych ludzi do kupowania piesków od tej pani.Nie masz pewności,że trafią w dobre ręce i nie zostaną porzucone,a ona też nie powinna na nich zarabiać.
Te prawdziwe hodowle znakują swoje psy (tatuaż,czip) i kiedy taki pies zostanie porzucony można znaleźć hodowcę,ewentualnie właściciela.W przypadku piesków z pseudohodowli nie jest to możliwe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org