Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szwajcarski tygodnik: Polski rząd od lat ostrzegał, że Putin wykorzysta gaz |
Wygrzebałem jakis stary temat, ale chetnie sie pod niego podlacze, chociaz mam pytanie malo zwiazane z tematem, mianowicie: W ktorym roku stary rynek z parku zamienil sie w plac czerwony? Jesli ktos wie bardzo prosze o odpowiedz najlepiej podparta jakims zrodlem, gdyz nie moge nigdzie znalezc takiej informacji. Dziekuje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szwajcarski tygodnik: Polski rząd od lat ostrzegał, że Putin wykorzysta gaz |
za metr, tyle ile jaki materiał:Dm kosztuje czy 15zł za metr czy 50zł:)
|
|
Re: Szwajcarski tygodnik: Polski rząd od lat ostrzegał, że Putin wykorzysta gaz |
Ale nikt mi w oczy nie powie, że plunąłem gdzieś na biało czerwoną flagę i orła w koronie dla mnie znaczącego definicję słowa DOM, jakim by domem nie był. Bo by skłamał, a inni potrafią tylko na to pluć. Dzwonię od bladego świtu i udało mi się do kilku instytucji dodzwonić i myślę, że rzetelnie i wyczerpująco przedstawić nie tylko mój problem, ale nasz wspólny problem. Możecie nawet sprawdzać billingi moich ostatnich rozmów telefonicznych, naprawdę mi na tym zależy.
|
|
W sumie to gdzie ten wypadek był ? Jak to wyglądało ?
|
|
Ja ostatnio zapłaciłam 40zł za obszycie firanki i zrobienie tunelu na górze do wciągnięcia na karnisz. Firanka wysokość 2,40, długość 5m.
|
|
oddaje za koszty wyżywienia i zużyte, zsikane szmaty :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |