Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kraj w ruinie10 pokolen pisoskiego zlodziejstwa nie splaci |
bona63 , zrób sobie spacer z elementami sexu,krótko mówiąc idz w pizdu, marudzisz jak ta Mańka ,co na piegi umarła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kraj w ruinie10 pokolen pisoskiego zlodziejstwa nie splaci |
a umiesc jakas niewygodna prawde na temat kosciola odrazu wyrzucaja posta
|
|
zobaczymy,hehe, KLECHA,to taki gosc do którego wszyscy zwracaja się- ojcze,oprócz jego wlasnych dzieci,ubaw po pachy,jakie zaklamanie jest w kosciele.
|
|
tak wiem, ale Apart to głównie biżuteria a zegarki są tak jak by produktem dodatkowym.
|
|
Jak u mnie włożył ktoś ulotkę to cała jej zawartość wraz z treścią po usunięciu ulotki została na szybie
|
|
ula84 byłam, jedni wychodzili po 5 min, znowu niektórzy po 40, przeważnie rozmowa trwała 20 - 30 min. Bardzo sympatycznie było.
|
|
a ja mam internet i dwa telefony w play i jeden w orange i powiem szczerze telefony zasieg ok wszedzie, a dodam ze sporo podruzuje jesli chodzzi o internet to wlasnie walcze i reklamuje choc to problem tylko na lomzy maja problem z przekaznikiem czy jakos tak niby zasieg jest ale przeciazony niestety do tej pory tylko w lomzy taki problem, no i na infolinni, bo jak dzwonie to nie wiele osob jest tam dobrze poinformowanych co i jak. mimo wszystko plecam a odnosnie cen to powiem tak zadna siec niema takich cen jak play osobiscie kupilem telefony i niemale liczby minut i laptopa i jestem z urzadzen bardzo zadowolony porownac mozesz wszystko na necie a zrobisz jak zechcesz
|
|
Portal 4lomza może na samym początku był super, ale teraz...w skali 1 do 10 stawiam 3. Najgorsza sytuacja w zakładce" ogłoszenia", na każdym innym portalu można edytować dodane ogłoszenie, tu nie ma takiej możliwości. Może moderatorzy powinni pomyśleć o zmianach...
|
|
Rozmowy na Play-a drogie więc jeśli ktoś znajomy ma w innej sieci to pewnie ograniczy kontakty....
|
|
annes nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie
|
|
a ile z tobą rozmawiał? faktycznie 5 min. hmm...
|
|
to nie jest źle, a co Tobie mówił?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |