sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kraj w ruinie10 pokolen pisoskiego zlodziejstwa nie splaci

bona63 , zrób sobie spacer z elementami sexu,krótko mówiąc idz w pizdu, marudzisz jak ta Mańka ,co na piegi umarła

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kraj w ruinie10 pokolen pisoskiego zlodziejstwa nie splaci

a umiesc jakas niewygodna prawde na temat kosciola odrazu wyrzucaja posta

zobaczymy,hehe, KLECHA,to taki gosc do którego wszyscy zwracaja się- ojcze,oprócz jego wlasnych dzieci,ubaw po pachy,jakie zaklamanie jest w kosciele.

tak wiem, ale Apart to głównie biżuteria a zegarki są tak jak by produktem dodatkowym.

Jak u mnie włożył ktoś ulotkę to cała jej zawartość wraz z treścią po usunięciu ulotki została na szybie

ula84 byłam, jedni wychodzili po 5 min, znowu niektórzy po 40, przeważnie rozmowa trwała 20 - 30 min. Bardzo sympatycznie było.

a ja mam internet i dwa telefony w play i jeden w orange i powiem szczerze telefony zasieg ok wszedzie, a dodam ze sporo podruzuje jesli chodzzi o internet to wlasnie walcze i reklamuje choc to problem tylko na lomzy maja problem z przekaznikiem czy jakos tak niby zasieg jest ale przeciazony niestety do tej pory tylko w lomzy taki problem, no i na infolinni, bo jak dzwonie to nie wiele osob jest tam dobrze poinformowanych co i jak. mimo wszystko plecam a odnosnie cen to powiem tak zadna siec niema takich cen jak play osobiscie kupilem telefony i niemale liczby minut i laptopa i jestem z urzadzen bardzo zadowolony porownac mozesz wszystko na necie a zrobisz jak zechcesz

Portal 4lomza może na samym początku był super, ale teraz...w skali 1 do 10 stawiam 3. Najgorsza sytuacja w zakładce" ogłoszenia", na każdym innym portalu można edytować dodane ogłoszenie, tu nie ma takiej możliwości. Może moderatorzy powinni pomyśleć o zmianach...

Rozmowy na Play-a drogie więc jeśli ktoś znajomy ma w innej sieci to pewnie ograniczy kontakty....

annes nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie

a ile z tobą rozmawiał? faktycznie 5 min. hmm...

to nie jest źle, a co Tobie mówił?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org