piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PIS doprowadzi Polskę do wojny z Rosją

a ja polecam zespol Kometa nie slyszalem o weselu na kturym by ktos narzekal na ten zespol no coz lata doswiadczenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PIS doprowadzi Polskę do wojny z Rosją

loveley zobaczymy co z tego będzie. przyjmują tylko 3 osoby. w przeciągu 2 dni mają dzwonić.

Z ustnego kobiety nie powinny mieć problemu. Przeważnie znają się na rzeczy.

jednak jak się okazało pracownicy GOPS-u nie popełnili żadnego zaniedbania ze swojej strony-osbiście w to nie wierzę!rodzina patologia i cała reszta,bo jak kobieta jest w ciąży 6 razy,dzieci nie widać a nikt tego nie zauważa?niedorzeczne i brak mi słów.a najgorzej wkurza mnie fakt,że takie baby się ......a odpowiedzialności żadnej.zwierzęta mają lepszy instynkt macierzynski niż nie jedna z tych bab-co ja piszę taka baba niema ani krzty uczucia...

ok 20 - 30 min, a z Tobą?

wróćmy do początku,gdzie to TY nic nie rozumiejąc z mojego wpisu(choć był czytelny)zarzuciłas mi nie umiejętność rozumienia.Przeczytaj pierwszych 9 post-ów.
lubie pobudzać w ludziach emocje,które pobudzaja do działania.w twoim przypadku sie powiodło.jajko chciało być mądrzejsze od kury,więc poczytało zanim odpowiedziało.mam nadzieję,że cos z tego zapamięta:-)następnym razem CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM,zanim jego brak komóś zarzucisz.
a!poprzednio użyłem całej twojej wypowiedzi

follow me

ok. 20 min.

Kolno, ul. Wojska Polskiego 38 G - tam można kupić na 100 %

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org