Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przywódcy państw europejskich ślą gratulacje MAKARONOWI, szefowie PZPR-pis wspierają w żałobie Putina. |
Już rozumiem o czym od paru dni toczy się dyskusja na tym forum. Mój wniosek jest taki: ludzi dzielimy na: "mieszczuchów", "wieśniaków", "rolników" i "mieszkańców wsi". To jest oczywiście wniosek wyciągnięty tylko i wyłącznie z dyskusji marudy i Edwarda... Ja mam troszkę inne poglądy ale każdy ma prawo mieć swoje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przywódcy państw europejskich ślą gratulacje MAKARONOWI, szefowie PZPR-pis wspierają w żałobie Putina. |
Czy w Łomży można kupić Vansy ?
|
|
Re: Przywódcy państw europejskich ślą gratulacje MAKARONOWI, szefowie PZPR-pis wspierają w żałobie Putina. |
dobija mnie fakt, że nigdzie przy galerii stokrotka nie można zakupić biletu.. bez sensu..
|
|
A bo to tylko Edxzio wiedział o co mu chodziło :) Ja niestety tez nie wiedziąłem:):) Ale zawzinał się chłopak ? to mu odpisywałem , bo kulturalny człowiek zawsze odpowiada:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |