Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PZPR-pis obniża podatki do 12 %, brawo. Myślą, że Polacy to idioci i liczyć nie potrafią. |
@kawa na ławę ... Tak jest, ale to nie wszystko. Dzielnicowy, sąsiedzi, no i klecha - gdzie oni byli widząc patologię?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PZPR-pis obniża podatki do 12 %, brawo. Myślą, że Polacy to idioci i liczyć nie potrafią. |
dobrze jak cena idzie w parze z jakością ! natomiast gorzej jest jeśli płacisz jak za zboże a w zamian dostajesz jakość usług na poziomie praktyk uczniowskich m910802 masz nr. telefonu dopytasz się odnośnie podłączenie kompa do volvo tel.501423716
|
|
Re: PZPR-pis obniża podatki do 12 %, brawo. Myślą, że Polacy to idioci i liczyć nie potrafią. |
Ja wchodzę tu "co nie raz" i ciagle w każdym poście widzę po kilkanaście wpisów marudy, nie na temat oczywiście :D aż mi w oczach niebiesko...
|
|
maruda wybrał sobie taki login - a to zobowiązuje, więc marudzi i marudzi...maruda daj się na spokój - bądź marudą niemarudzącym, nikt się za to nie pogniewa :D
|
|
Każdy wpis jest na temat :) Tylko trzeba je zrozumiec a ty widocznie potrafisz:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
uuuuuuuuuuuuuu zaczynam się bać nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jak Ci(czyt.twojemu dziecku)nie pomogą,to następnym razem Skorzystasz z ich usług prywatnie i Dasz im zarobić konkretniejsze pieniążki.proste
|
|
yhym...chodzi o ten salon w venedzie z zegarkami ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Cześć, Dziś rano pierwszy raz jechałem autobusem na gapę, ponieważ mieszkam w takim miejscu, gdzie niema sklepu z biletami. I miałem takiego farta, że akurat trafiłem na kanara.I ja się pytam gdzie oni są jak inni moji koledzy notorycznie jeżdżą na GAPĘ !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |