piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyrzucony za nazwanie Putina zbrodniarzem

Kama30:)

Nie wiem czy to jest normalne czy chore ale gówno pozostanie gównem :)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: Edvard18 (---.centertel.pl)
Data: 29-12-12 18:45

Mój dziadek był w AK, ja jestem Nazistą z prostego powodu, chcę tak jak chciał Hitler dla swojego kraju.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Data: 29-12-12 19:47

Ludzie, czas się obudzić, weźcie broń i przygotujcie się na największą wojnę jaka będzie szarpać naszym od zawsze podzielonym krajem. Łatwo nie będzie, wielu zginie, ci którzy obalą nieudolny rząd zostaną bohaterami narodowymi.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Data: 29-12-12 20:32

... Ruszą do broni dzielni Polacy
Walczyć o Polskę będą ludzie pracy
Kraj wolny od korupcji i biurokracji
Broń palna i katiusze wejdą do akcji
W imię jedności poleje się krew
pod ostrzem gilotyny spadnie radziecki łeb
Upadnie komuna, masoństwo, żydostwo
Powstanie monarchia dla Ciebie wolna Polsko.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Edziu :)
To ty jesteś Nazistą , Nacjonalista czy Monarchistą bo juz się kuźwa pogubiłem , co post to inne poglądy :):)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyrzucony za nazwanie Putina zbrodniarzem

Czyli jesteście gorsi od nich:)

Obrabiacie im tyłki zza monitorów a na codzień liżecie dupy :):):):)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".

Jest Komis na Mickiewicza:)
Są zabawki i ciuszki dla dzieci i ubrania ciążowe.

follow me

"wedłóg" mnie to wróć do podstawówki i się doucz, żeby umieć korzystać z internetu w sposób, taki by przyniósł korzyści nie tylko Tobie ;]

To prawda robią łaskę byłam jakiś czas temu na pogotowiu z dzieckiem to czekałam 6 godzin zanim lekarz zszedł z góry zanim wszystkich zbadał to tyle zajeło.Od razu napisze, że było tylko pare osób. Przyjeżdza matka z dzieckiem i musi na poczekalni czekać tyle godzin zanim zostanie obsłużona to się w głowie nie mieści. Ludzi bali się odezwać "nie wiem czemu" wieć ja to zrobiłam to ten lekarz jeszcze do mnie z mordą, żebym miała do ludzi pretesje, że tyle chorych jest i on ma czas jemu się nie spieszy! Brak słow powinien się ktoś za nich wziąc, może jakoś gazetę albo telewizję przydało by się do łomży sciągnąc.

Zazdrość Was zżera pseudo - mieszczuchy jak widzicie te samochody pod wiejskimi kościołami albo pod łomzyńskimi szkołami, .... tak, tak to samochody "wieśniaków". Was na nie nie stać, wy musicie z buta do szkoły uczęszczac. Dzis rolnik to prawdziwy biznesmen. Musi znac się na wielu dziedzinach gospodarki, finansach itp. Chwała Unii, że rolnika przywróciła na należne mu miejsce, za jego ciężką pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!
A reszta niech się popatrzy.

wolny niewolnik

zgodnie z ustawą nie można rozmnażać zwierząt nie hodowlanych, takich które nie maja w świetle prawa do tego uprawnień.
I nie ma co zakładać :-) tak mówi nowa ustawa i tyle.

Związek Kynologiczny w Polsce nie jest jedyny ale to on właśnie ma bardzo jasno określone warunki jakie powinne spełniać np: psy do hodowli i uwierz mi że nie każdy pies może zdobyć takie uprawnienia.

np: ważne sa tzw, testy psychiczne, które nie pozwalają rozmnażać osobników bojaźliwych które są niebezpieczne bo pies lękliwy często jest agresywny i nie można przewidzieć jego reakcji czego efektem są pogryzienia

Pies pewny siebie daje większe poczucie bezpieczeństwa

wbrew pozorom "kwit" daje jakąś gwarancję i czystości rasy i równowagi psychicznej, a tym samym poczucie bezpieczeństwa.

Najczęściej hodowlą i związanymi z tym obowiązkami zajmują się ludzie którzy traktują to jako hobby i są pasjonatami rasy i często dokładają do swojego zamiłowania.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Czy może ktoś znalazł?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org