sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy Ukraińcy walczą tak czysto?

Ostatnio na forum często to można zobaczyć posty typu "słoma ci z butów wystaje" czy "syn roztrząsaczy gnoju", które to piszą nasi czołowi trolle, żeby się dowartościować i poczuć lepszymi, choć tak naprawdę ich rodzina kilka pokoleń wstecz sama przeprowadziła się ze wsi do Warszafki, największej wiochy w europie, swoją drogą często te "wieśki" ze wsi mają więcej jaj i kultury od tych "mieszczuchów"
Drogi panie marudo powiem wprost: wolę jak to mówisz "żeby mi słoma z butów wystawała" niż jak to w pana przypadku "mieć słomę w głowie" bo już pana do reszty posrało od tych miejskich dobrobytów.
Tak pochodzę ze wsi i nie wstydzę się tego, bo tam się wychowałem i mam sentyment do tego miejsca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy Ukraińcy walczą tak czysto?

k2506 gdzieś słyszał/a, że w schroniskach psy się po prostu usypia, najzwyczajniej w świecie nie miał pojęcia, że w Łomży istnieje schronisko dla bezdomnych psów, stąd też nigdy w nim nie był/a, ale skoro gdzieś usypiają to i na pewno w Łomży też - jedna baba drugiej babie ... - tak się rodzi plotka

kurcze no, dlaczego tak mi się podoba w łomżyńskim schronisku ????

.

Podsumowując:

http://www.youtube.com/watch?v=-eT19flOFKk

Widzisz Edziu :)

Raz nazywasz mnie debilem , innym razem piszesz że się z ch.j..m na rozumy pozamieniałem :)
A teraz znowu panie marudo :)
Zdecyduj sie w końcu jak będziesz się do mnie zwracał bo zaczynasz sie w tym wszystkim gubić :)

A tak na marginesie dodam że tylko zwyczajny słomiany wiecheć, może wypisywać takie bzdury jak ty wypisujesz o sobie :)

W wieku 3 lat chodziłeś do podstawówki w wieku 14 lat zrobiłeś dziecko i inne tudziez malo rozgarnięte wypowiedzi , chłopie trochę rozsądku i trzeźwego myslenia nad tym co się pisze i bedzie git :):)

Jednak wiejska fantazja jest nie do zaje..nia :):)

Tak że trzymam za Ciebie Edziu kciuki i mam nadzieję że w niedługim czasie ci się polepszy .

rudy błazen z druhem

Do tego to nie był mój samochód, a dobrego znajomego co jeszcze bardziej komplikuje sprawę ponieważ czuje się za niego odpowiedzialny.

Kontakt dla kierowcy forda poprzez priv do mnie lub bezpośrednio do właściciela samochodu : karol.adamczuk@iv.pl

dokładnie. Ja kupiłam suczkę z pseudo hodowli z okolic Łomży, miała chore serce, problemy z oddychaniem, chorą wątrobę... Codziennie musiała dostawać leki. Tak naprawdę osoby, które zakładają takie "hodowle", nie zastanawiają się nad losem tych zwierząt tylko nad własnym zyskiem

Skoro uciekł to nie ma sensu czekać na info od niego, tylko zgłoś szybko na policję.

do sic :
wystarczy wejść w kontakty i jest podany nr telefonu
zanim cos napiszesz naucz sie czytac uważnie

follow me

Hej. Ponawiam temat odnośnie architekta wnętrz. Jesli ktoś zna sprawdzonego i godnego polecenia architekta to poproszę o jakieś info. pzdr

No to bardzo ciekawe, większość młodzieńców uważa się za Łomżyniaków na tym forum, a ich rodzice jak wykupili swoje mieszkanie na osiedlu POŁUDNIE i z Placu Niepodległości gdzie był dworzec szli w gumakach ulicą Zawadzką po glinie, bo inaczej się nie dało przejść, to znaczy że gnoicie swoich rodziców czy macie jakieś halo ego, bo "już jestem Łomżyniakiem". No i pewnie rodzice jeszcze płacą za internet, to możecie się wyszaleć chociażby na forum, zgnoić pochodzenie rodziców i pokazać kolegom kim wy jesteście, a w rezultacie wielkie gówno, bo nie macie szacunku do nikogo i do siebie.

follow me

belfer: Mam na sprzedaż antene cb tti ml 145, używana sporadycznie od 6 miesięcy, cena 80 PLN. Na moim radiu president taylor III wyciąga nawet do jakiś 15km. Kabel ma standardowo 4m, tak poza tym z antena jest wszystko ok. Sprzedaje, bo chcialbym teraz jakas mniejsza ze wzgledu na to, ze przelozylem radio do innego samochodu i taka duza antena srednio pasuje. Jakbys byl zainteresowany to napisz tutaj albo na maila.
Pozdrawiam!

A czy podstawowa szkoła to też nie przedszkole?

Tak jak średnia to liceum i technikum.

Bardziej adekwatna do mojej osoby jest.

http://www.youtube.com/watch?v=3nTwBF7dM7g

albo o już nawet punkowe.

http://www.youtube.com/watch?v=XT-yBiUo-GY

Niż znowu Twoje jakieś z d*py wyjęte domysły, jeżeli robisz takie zamieszanie wokół mojej osoby to tylko dowodzi temu, że jestem dla Ciebie osobą interesującą i chcesz się pozbyć swoich kompleksów próbując mi dopiec, co jak sam widzisz nie przynosi Ci żadnego skutku, a jeszcze bardziej się pogrążasz w swoich kompleksach.

a ja bym nie chciał,żeby zmniejszyła się ilość psów,chciałbym za to,aby wszystkim psom zyło się dobrze.

To jakiś dziwny ten twój dowód. Granatowy?

również poprosze o foto na e-mail brooklyn_bj@interia.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org