Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd w popłochu szuka pieniędzy |
No to szukaj, ja cierpliwy jestem to poczekam, dawaj, dawaj. Reszta ludzi z forum też pewnie ciekawa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd w popłochu szuka pieniędzy |
Masz tu nr do dobrej Pani dietetyk - 609662103 - mi bardzo pomogła. Młoda i miła, na pewno się dogadacie.
|
|
Nie jestem wredny... chciałbym człowiekowi dać szanse, uszkodzenie nie jest jakieś wielkie ale wypadałoby się zachować dojrzale... Niech się zgłosi do mnie i tyle;) za ucieczkę z miejsca kolizji dostanie z miejsca mandat 500 zł:/
|
|
Tomek1971 mam nadzieję,że wysterylizujesz.Zrób ogłoszenia na tablicy.pl, gumtree na Warszawę,białystokonline. Jak piesek komuś przypadnie do serca to z innego miasta po niego przyjedzie. Można dać jeszcze na Ostrołękę, Olsztyn.
|
|
Dajcie sobie spokój z ciemnotą i zacofaniem jakie wiąże się z anachronicznymi ślubami, które w nowoczesnym świecie idą do lamusa historii. Prawdziwy związek polega na partnerstwie, a nie na religijnych zaklęciach i jakimś papierku. Jak ludzie będą ze sobą szczęśliwi to nie potrzebują żadnego ślubu, a jak żle się dobiorą, albo jedno z nich będzie nieuczciwe wobec partnera to żaden papierek i najbardziej uroczysta msza ślubna nie sprawi, że małżeństwo to będzie trwało długo i dawało szczęście obojgu. neska_: Jeżeli twój małżonek znalazł sobie kochankę, zdradzał cię, to dlaczego chcesz unieważnić ślub, bo w kościele nie ma oficjalnie czegoś takiego jak rozwód. W tym niby sądzie biskupim przeprowadzana jest farsa mająca udowodnić, że małżeństwa nie było, że druga strona miała jakąś ukrytą wadę uniemożliwiającą "skonsumowanie" związku. Jeżeli twój były miał dobry apetyt na konsumpcję, ale smakowały mu inne niewiasty to nie ma żadnego powodu do unieważnienia małżeństwa. Zdrada jest oczywistą przyczyną dla rozwodu cywilnego, ale kościół nakazuje żyć nawet z alkoholikiem, który pięścią cementuje więż z żoną i dzieciakami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |