niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Premier Morawiecki: Kiedy prezydent Joe Biden cytował Jana Pawła II, wiedziałem, że to człowiek, który rozumie Polskę doskonale

Sfagas, a te "koleżanki" nie wyglądały przypadkiem tak jak na zdjęciu, w tym artykule?

http://www.gadu-gadu.pl/pakistan-ma-trzecia-plec

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Premier Morawiecki: Kiedy prezydent Joe Biden cytował Jana Pawła II, wiedziałem, że to człowiek, który rozumie Polskę doskonale

... aż się chce zacytować Transpondera - masakra ...

... i przedszkole ..

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Premier Morawiecki: Kiedy prezydent Joe Biden cytował Jana Pawła II, wiedziałem, że to człowiek, który rozumie Polskę doskonale

4-5kpln

Autor: Protagoras (---.elpos.net)
Data: 26-03-11 11:59

7angelfree się do mnie przyczepił i nie chce się odczepić !!!! Ratunku!!! co mam zrobić? Może wodą go polać?

Jak tylko mnie zobaczy zaraz przybiega do mojej nogawki.
Poradźcie proszę co mam zrobić.

Może ten temat mu zostawię i niech się onanizuje tutaj. Tyle, że go chyba podnieca moja obecność, bo zawsze leci za mną jak ten piesek.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

A tu jego niezwykle urokliwa riposta:):):)
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: 7angelfree (217.98.4.---)
Data: 26-03-11 12:18

Protagoras wiadomo głodnemu chleb ile myśli plemników utopiłeś w kibelku.

Myłeś w bidecie ręce bo koledzy w gimnazjum powiedzieli że to umywalka.

U P.d.Kowalewskiej nie da sie kupic aparatu na raty. U niewielu ortodontow w Lomzy jest taka mozliwosc.

Super że w końcu można oddać 1% na ŁKS! Ja swój oddam na pewno i mam nadzieję, że tak samo postąpią inni. Najlepsze jest to, że nie robiąc zupełnie NIC, można wesprzeć ŁKS.
Mój procent macie na bank a i znajomych namówię!

Ja bym tu wręcz powiedziała że większa część Polski to ciemnogród...

najgorsza głupota ,,,,ohyda

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org