Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Morawiecki: Kiedy prezydent Joe Biden cytował Jana Pawła II, wiedziałem, że to człowiek, który rozumie Polskę doskonale |
Sfagas, a te "koleżanki" nie wyglądały przypadkiem tak jak na zdjęciu, w tym artykule? http://www.gadu-gadu.pl/pakistan-ma-trzecia-plec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Morawiecki: Kiedy prezydent Joe Biden cytował Jana Pawła II, wiedziałem, że to człowiek, który rozumie Polskę doskonale |
... aż się chce zacytować Transpondera - masakra ... ... i przedszkole .. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Premier Morawiecki: Kiedy prezydent Joe Biden cytował Jana Pawła II, wiedziałem, że to człowiek, który rozumie Polskę doskonale |
4-5kpln
|
|
Autor: Protagoras (---.elpos.net) Data: 26-03-11 11:59 7angelfree się do mnie przyczepił i nie chce się odczepić !!!! Ratunku!!! co mam zrobić? Może wodą go polać? Jak tylko mnie zobaczy zaraz przybiega do mojej nogawki. Poradźcie proszę co mam zrobić. Może ten temat mu zostawię i niech się onanizuje tutaj. Tyle, że go chyba podnieca moja obecność, bo zawsze leci za mną jak ten piesek. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A tu jego niezwykle urokliwa riposta:):):) //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: 7angelfree (217.98.4.---) Data: 26-03-11 12:18 Protagoras wiadomo głodnemu chleb ile myśli plemników utopiłeś w kibelku. Myłeś w bidecie ręce bo koledzy w gimnazjum powiedzieli że to umywalka.
|
|
U P.d.Kowalewskiej nie da sie kupic aparatu na raty. U niewielu ortodontow w Lomzy jest taka mozliwosc.
|
|
Super że w końcu można oddać 1% na ŁKS! Ja swój oddam na pewno i mam nadzieję, że tak samo postąpią inni. Najlepsze jest to, że nie robiąc zupełnie NIC, można wesprzeć ŁKS. Mój procent macie na bank a i znajomych namówię!
|
|
Ja bym tu wręcz powiedziała że większa część Polski to ciemnogród...
|
|
najgorsza głupota ,,,,ohyda nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |