Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa żyda niedzielskiego się rypła... |
Prawie wszędzie markety to obozy pracy. Kaufland - nieraz i nie dwa nie ma przerw, harowka nieadekwatna do zarobków. Tesco następne? Z tego co słyszałem to w biedronce jest nawet ok. I ta sieć najlepiej sie rozwija. Zadowolony pracownik to dobry pracownik co widac po wynikach spółki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa żyda niedzielskiego się rypła... |
Ciepły czy zimny? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja i tak bym zapieprzał, 300% normy, praca nie jest taka ciężka (wiem coś o tym bo robiłem na takiej kasie i nawet nie potrzebowałem przerwy, stojąc przy tym 8 godzin na nogach) Po co pracodawcy niewydajni pracownicy? Strajkujący powinni liczyć się z tym, że po takim strajku mogą zostać wyj*bani na bruk. Jak się nie podoba im taka robota, to niech śmiało szukają lepszej.
|
|
Te są spokojne, bo poprzednio to dopiero były bydlaki !!!
|
|
Edvard18 nie uciekaj przed swa odmienna orientacjo seksualną akceptuj siebie jakim jesteś, skrzywdzisz dziewczynę mówiąc że jesteś geje,m,
|
|
pierd*lisz ***** ***
|
|
Edvard18 hahhahhahahahaahahhaahhahaahahahahahahahahahahaha nie zeszło przypadkiem powietrze z tej panny:_________
|
|
Zielonooka jestem pewien, ze to nie bylas Ty ;) Andy vel s.w.a.g etc. Naprawde jestes desperatem. nie zasmiecaj mojego tematu. Nikomu sie nie podlizuje. Z niektorymi forumowiczami jestem w dobrej komitywie a Ty gosciu masz z tym ewidentnie problem. powiem ci szczerze na przykladzie tego forum. brakuje ci tozsamosci. zmieniasz tylko caly czas nicki. kim ty jestes by mnie oceniac. te ostatnie zdanie to juz czysta retoryka. bede niezmiernie szczesliwy jak nie udzielisz mi odp. ;) nie jestem zawistny. pozdro i mimo wszystko zycze powodzenia :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sfagas- idź trolluj gdzie indziej, marny z Ciebie troll. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296
|
|
Ja kupiłem w sportowym przy alkoholach swiata, sprawdza sie rewelacyjnie, kosztował troche ale warto bo te chinskie buble nie na daja sie do niczego.
|
|
SWAG bo ty gwałcisz co najwyżej psa, ewentualnie facetów na Twoim poziomie ;]
|
|
Siedzi obok mnie i mnie przytula, śmiejąc się razem ze mną z takich melepetów jak Ty.
|
|
cichociemny to ty musisz podlizywać marudzie oj chyba za stary jest na cie co????? no i szukać panny przez neta porażka nie uważasz:)))) cichociemny nie poniżaj się bo maruda siedzi tu od dziesięcioleci a jak pójdziesz w nim w parze to tak samo utkniesz tu na wieki:))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |