sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zeleński wczoraj przemawiał w Knesecie

zniżki mam, co do rejestracji pojazdu w miejscu gdzie sie tylko mieszka to jest to nie możliwe więc nie wiem jak zarejestrowales swój pojazd.
Rejestracji pojazdu na wniosek właściciela dokonuje starosta właściwy ze względu na miejsce jego zamieszkania, ale dotychczas zamieszkanie równało się z zameldowaniem, bo zameldowanie jest obowiązkowe, musisz w urzedzie rzeczywiście udowodnić że tam mieszkasz .W innym przypadku bezdomni mogliby rejestrowac swoje auta . Chyba że Pani w lomżynskim urzedzie nagieła przepisy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zeleński wczoraj przemawiał w Knesecie

Tak czy inaczej chodziło przede wszystkim o możność rejestracji pojazdu na adres współwłaściciela, więc wnioskując po odpowiedziach, że można, to to mi wystarczy.

Jaka jest grubosc lodu na Sniardwach,był ktos ostatnio na rybkach?

syrop klonowy w stokrocie widziałam niedawno, z tym, że stał w jakimś dziwnym miejscu, tak więc należy zapytać pań ekspedientek :)

http://www.eporady24.pl/rejestracja_auta_przez_osobe_bez_miejsca_zamieszkania_i_zameldowania,pytania,8,28,5169.html

Ostatnio kupowałem strój rycerza dla 6latka na allegro i powiem, że był niezniszczony, a dałem dychę (15 z wysyłką), a jaka radość syna, jak go dostał (bezcenne).

Edvard18 nie pacz na marudera z jego towarzystwa to jest tylko jedna osoba godna szacunku no ale przynajmniej jesteś z tych co ogon nie kuli i nie chce się przypodobać marudzie staruchom 50 letnim..

małe sprostowanie...

przy współwłasności nie ma właściciela i współwłaściciela...

jest dwóch lub więcej współwłaścicieli w równych bądź różnych częściach...

można za punkty w bp

niema

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org