Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk pokochał faszystów i nazistów. |
cichociemny chwalisz że masz chjajs najwidoczniej waluto nie potrafisz zaimponować oczarować Kobity ////////// ciamajda z Ciebie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk pokochał faszystów i nazistów. |
sikorskiego 95a tam sprawdz
|
|
s.w.a.g nie znasz mnie wiec ne wyrazaj takich opinii, ktore sa denne. nie chwale sie pieniedzmi po prostu je mam bo ciezko na nie pracowalem. czytaj na przyszlosc ze zrozumieniem tekst powyzej jesli chcesz czyms madrym sie podzielic tu na forum.
|
|
kaufland na bank.Lidl,i każdy dobrze zaopatrzony sklep
|
|
czy ktos ciebie INEZ tu obraża? ze normalnych ludzi takich jak kazdy z nas ty czy ja czy tez np dvw i inne osoby z calego forum, czy ktos inny obrazasz wyzywasz od wiesniakow. . . . spojrz moze na siebie a potem mow o innych . . . ja nie wiem ludziom to juz sie w glowach popier...
|
|
cichociemny ja biorę życie jakie jest nie użalam się nad sobą żebyś miał pojęcie i wiedzę to byś nie zamieścił takiego postu ja wiem kto czyta te forum a ty wiesz?????
|
|
: maruda .... hahahahha te twe koleżanki muszą być debilkami że tolerują twe zachowanie :)))))) e męska ***** peserasto czekam:______
|
|
Do Tobasco potrzebny jest i odpowiedni % a nie zwyczajna czyściocha:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
co wy gadacie , przecie grodzka z szablą chodzi heheh rudy błazen z druhem
|
|
po co się ich czepiacie ,można na te stanowiska kogoś do emeryturki wrzucić i jest git.nikomu nie zawadzają śpią w autach krzywdy nikomu nie robią. jakeś uprzedzenie macie. toć oni praiw ejak policja :) jak nie ważniejsi z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
dla MŁKS to bym oddał, bo uważam że lepiej stawiać na przyszłość czyli dzieci
|
|
flash moba zrób
|
|
Jestem panią ginekolog... Wnikliwie obejrzę z zewnątrz i wewnątrz, Mam zawsze ciepłe łapki :P
|
|
Zbieraj podpisy pod referendum. W końcu to mieszkańcy miasta rządzą a nie urzędnicy. Z miłą chęcią się podpiszę.
|
|
pool - No niestety, MŁKS nie może zbierać jednego procenta, ale zawsze możesz wpłacić jakąś kwotę na cele tego stowarzyszenia i w taki sposób im pomóc. Ps. Oddając 1% na ŁKS, chciał nie chciał, ale też wspierasz młodzież, bo chciałbym zauważyć, że na chwilę obecną w pierwszym zespole ŁKS-u gra... 12 wychowanków klubu. (wychowanek, to taka osoba, która gra w danym klubie od dziecka). Jak będziemy mieli kiedyś stabilny finansowo klub w dodatku grający w wysokiej lidze, to dzieciaki będą się garnęły do gry w piłkę, a oddając 1% na ŁKS, pomagasz mu być stabilniejszym finansowo niż jest w chwili obecnej. Mimo wszystko zachęcam do oddania 1% na bądź co bądź SWÓJ klub. Pozdrawiam.
|
|
Zawsze odpala na krótko.
|
|
Edit: Nie pisałem, żeby na darmo nie zaśmiecać już forum i nie podbijać tematu - o to mi chodziło w drugim zdaniu. ;)
|
|
personalnie do nich nic nie mam,wypełniają swoje obowiązki dane im przez instytucje,choć potrzeba jej istnienia jest dla mnie sztuczna.nasz ratusz nie ma żadnego pomysłu,żeby ludzie zostawiali kasę,której część skapnie do budżetu miasta,więc tworzy takie "coś"co ma tą kasę od ludzi wyrwać.Podejrzewam,że utrzymanie tego wynalazku,kosztuje tyle,ile oni wyrwają od społeczeństwa.
|
|
Czy ktoś jest w stanie napisać ile kosztują u niej 2 łuki Damona?
|
|
Powiedzcie jak można tego człowieka skazać na jakąś karę i jak domagać się odszkodowania, to może rodzina zmarłego coś z tym zrobi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |