Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no to szykujcie sie do wojny. |
a co zrobić z szyberdachem? Gdzie można go naprawić? Problem z prowadnicami. __________________________________________________ ubezpieczenia MTU tel. 501682502
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no to szykujcie sie do wojny. |
nie chce byc nie miły ale to nic specjalnego..... po prostu to co masz w lodowce do rondla i piekarnika.... poszukaj w google lasagne z kurczakiem i warzywami badz z miesen wołowym ja polecam z kurczakiem bo zdrowsza i nie dawajcie mozzarelli to istna bomba kaloryczna respect
|
|
http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,937336,iTime,1,iSort,1,iAId,2 fotka zapożyczona z portalu POBOCZEM
|
|
Bo to jest naprawdę kaloryczna potrawa, najedliśmy się dzisiaj we dwoje chociaż zjedliśmy po jednym kawałku. Kilka lat temu Najedli się tym wszyscy imprezowicze na pewnym house party, których to było 10 ;]
|
|
sluchaj koleszko nie bede z tooba tu dyskutowal bo tobie zalezy na zwyklej prowokacji. cieszy mnie to, ze sa tu sami cwaniacy z jajami, ze zawsze maja mozliwosc poderwania dziewczyny, ktora im sie podoba. wam dziekuje za wasze bezcenne spostrzezenia. milego wieczoru i dalszych przychylnych wiatrow...
|
|
na pewno tylko jedną siatkę z zakupami miała? bo ja też po 14 tamtędy przechodziłam, ale 2 reklamówy z zakupami do domu targałam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |