Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...ale pech! |
Witam, jadę jutro do Warszawy, wracam wieczorem, mogę zabrać 2-3 osoby. Godzina wyjazdu do ustalenia. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 504-215-781. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...ale pech! |
i o to chodzi..też mam ukochaną labradorkę,mimo,że mieszka na wiosce jest happy,biega po podwórku,chodzimy na spacerki,sypia w domu bo jest członkiem rodziny.czy wieś czy miasto-chodzi o ludzkie serducho..
|
|
Uważajcie na Kurczaka bo ptasią grypę roznosi !! Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...
|
|
Edziu :) Ja niestety mam sceptyczne podejscie do tego i nie podniecam się chorymi bajkami wizjonerów:) rudy błazen z druhem
|
|
teodor:) A może filiżanka Melisy co ??? :):) Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...
|
|
jaka praca taka płaca
|
|
a może komuś się znudził ???
|
|
dzięki za konkretną odpowiedz follow me
|
|
tak bym im kazał foty ćwikać,a nie radary ustawiają na statywach :-)) http://youtu.be/uvYxXBMqEOM Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...
|
|
ja mam LED-a,plazmy to przeżytek :-))
|
|
Klubik zapowiada się na fajne miejsce do posiedzenia przy piwku, ale to jeszcze zależy od obsługi... i cen :) Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...
|
|
Gimbownia to zakłada takie tematy na tym forum ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |