Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prorok Bill objawia! |
Warsaw Rise... Myślę, że ta wskazówka powinna wystarczyć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prorok Bill objawia! |
Kto w tej kategori najlepiej sie zna na kursach?? proszę poważne odpowiedzi
|
|
Ja tam do pedałów nic nie mam, pod warunkiem, że trzymają się ode mnie w bezpiecznej odległości +100 Metrów.
|
|
Rusztowanie to możesz znaleźć na budowie, resztę pozostawiam bez komentarza. P.S. Nie pokazuj swojego zdjęcia na forum, bo faktycznie zniechęcisz ludzi do noszenia aparatu. :)
|
|
Nick39 nie wylewać tej swojej żałosnej frustracji tylko dlatego, że nie chciałem się z tobą umówić.
|
|
"Międzynarodowy Koncern zatrudni Przedstawiciela Handlowego z doświadczeniem w sprzedaży bezpośredniej. CV na e-mail z dopiskiem Łomża. e-mail: ......polska123@gmail.com" Co myślicie o ogłoszeniach tego typu?? Międzynarodowy koncern co ma pocztę na gmail. Ja wcale nie wysyłam zgłoszeń jak nie wiem kto je daje. Firma, która ukrywa swoje imię to na pewno firma krzak, albo dziadowa praca, typu telemarketing, akwizycja itp. urbi et orbi !
|
|
przecietnie c+e w tym kraju ma sie na poziomie 400-500f tygodniowo... ale to tez zalezy od firmy i od tego czy znasz jezyk...
|
|
To pisz do MPK nie do mnie haha rondo redaktorku z bożej łaski
|
|
sam bede tepil te pedalstwo jak narazie chyba dobrze sie ukrywaja bo nie spotkalem ani jednego spedalonego czlowieka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |