sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koń Roman chce na wojnę!

No to jest w202 :P no nic kupie i jak bede mial problem to mam nadzieje ze jeszcze ktos cos mi tu doradzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koń Roman chce na wojnę!

Cwalina może być i cwaniak ale wiem od WIELU znajomych ze jest dobry. Inna sprawa że trzeba też dbać o aparat, zele, płyny itp. bo jesli ktos nie dba to ortodonta ma gorzej. U jego zony to zalezy od humoru ale to jak u kazdej kobiety ;p

Szamrach tez slyszalam ze jest droga ale dobra

Treść jest ukryta

a czemu wiejskiej koleszko?? to szczere pytanie było

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Bardzo ładnie z Twojej strony, że piszesz Geje i T z dużej litery to świadczy o szacunku :) dalej niestety trudno cię zrozumieć (problem z pisownią) podejrzewam, że to wina komputera albo alkoholu. W każdym razie pozdrawiam cię bardzo serdecznie.

ja ciebie teżż. panie d..

szachmat jesteś gejem??

mysliciel80 a jak mój królik??????????????????

skąd wziąć pieniądze?

a chociażby z premii urzędasów i np. soboty i niedziele darmowe przejazdy, żeby łomżyniacy swoje piękne auta na parkingach zostawili i autobusami nad rzekę, czy do Lasku Jednaczewskiego na spacery pojechali.

i powietrze świeższe w Łomży by było, chociaż przez te 2 dni!

jakie wy macie problemu kurna..... Jak cos tam zrobia to napewno bedziemy o tym wiedziec

nick, tak już "grubo" po północy, kiedy ruch już prawie zamiera, lewą stroną ulicami po mieście pojezdzij, zatrzymując się na przystankach.

zawsze światła z naprzeciwka z daleka zobaczysz i na prawą stronę zjechać zdążysz!

Praca - wykładanie towaru. Stawka godzinowa 5,5zł dla kobiet i mężczyzn.
e-mail: vipbiuro@wp.pl
ogłoszenie dodane 2013-01-31
Wkurwienie bierze człowieka jak czyta takie coś,niektórzy "pracodawcy" z koniem na łeb się chyba pozamieniali,szlag człowieka trafia, ale niestety taka sytuacja na rynku pracy, pewnie i tak znajdą się chętni bo ludzie nie mają czasami wyjścia bo do gara trzeba coś włożyć, a cwaniaki nie patrząc na godność depczą człowieka

Klub został zamknięty gdyż nie spełniał przepisów PPOŻ. W tej chwili pozostały po nim gołe ściany i wspomnienia a jeżeli ktoś widział jakikolwiek tam ruch to nie związany z HATTRICKIEM !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org