Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koń Roman chce na wojnę! |
No to jest w202 :P no nic kupie i jak bede mial problem to mam nadzieje ze jeszcze ktos cos mi tu doradzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koń Roman chce na wojnę! |
Cwalina może być i cwaniak ale wiem od WIELU znajomych ze jest dobry. Inna sprawa że trzeba też dbać o aparat, zele, płyny itp. bo jesli ktos nie dba to ortodonta ma gorzej. U jego zony to zalezy od humoru ale to jak u kazdej kobiety ;p Szamrach tez slyszalam ze jest droga ale dobra
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a czemu wiejskiej koleszko?? to szczere pytanie było
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bardzo ładnie z Twojej strony, że piszesz Geje i T z dużej litery to świadczy o szacunku :) dalej niestety trudno cię zrozumieć (problem z pisownią) podejrzewam, że to wina komputera albo alkoholu. W każdym razie pozdrawiam cię bardzo serdecznie.
|
|
ja ciebie teżż. panie d..
|
|
szachmat jesteś gejem??
|
|
mysliciel80 a jak mój królik??????????????????
|
|
skąd wziąć pieniądze? a chociażby z premii urzędasów i np. soboty i niedziele darmowe przejazdy, żeby łomżyniacy swoje piękne auta na parkingach zostawili i autobusami nad rzekę, czy do Lasku Jednaczewskiego na spacery pojechali. i powietrze świeższe w Łomży by było, chociaż przez te 2 dni!
|
|
jakie wy macie problemu kurna..... Jak cos tam zrobia to napewno bedziemy o tym wiedziec
|
|
nick, tak już "grubo" po północy, kiedy ruch już prawie zamiera, lewą stroną ulicami po mieście pojezdzij, zatrzymując się na przystankach. zawsze światła z naprzeciwka z daleka zobaczysz i na prawą stronę zjechać zdążysz!
|
|
Praca - wykładanie towaru. Stawka godzinowa 5,5zł dla kobiet i mężczyzn. e-mail: vipbiuro@wp.pl ogłoszenie dodane 2013-01-31 Wkurwienie bierze człowieka jak czyta takie coś,niektórzy "pracodawcy" z koniem na łeb się chyba pozamieniali,szlag człowieka trafia, ale niestety taka sytuacja na rynku pracy, pewnie i tak znajdą się chętni bo ludzie nie mają czasami wyjścia bo do gara trzeba coś włożyć, a cwaniaki nie patrząc na godność depczą człowieka ***** ***
|
|
Klub został zamknięty gdyż nie spełniał przepisów PPOŻ. W tej chwili pozostały po nim gołe ściany i wspomnienia a jeżeli ktoś widział jakikolwiek tam ruch to nie związany z HATTRICKIEM !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |