sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
R. Ziemkiewicz na PREZYDENTA!

janosik55 chyba pracujesz w um ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: R. Ziemkiewicz na PREZYDENTA!

wiem że są straszne przypadki we wsiach i w mieście, ja na szczęście w mojej wsi nie widziałam nic niepokojącego, inaczej pewnie bym coś działała (pomijam historię labradora którego ktoś w wakacje porzucił w lesie....)
ale wydaje mi się że podatki we wsiach mogłyby zadziałać "odwrotnie" - tzn. większość starszych i biedniejszych ludzi nie byłoby na nie stać a co za tym idzie zwierzaki może byłyby wyrzucane....

Jak masz psa i sam go nie zarejestrujesz to i tak sąsiedzi ci pomogą
(oczywiście pisze o mieście i o bloku ).

Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...

To Debil...

ryba22 a dokładniej to gdzie?

belfer! dałbyś 5 tysi za taką robotę?

daj 3, to ja cały dzień w samochodzie pod Twoją chatą posiedzę!

Mieszkam w bloku tylko w mojej klatce jest trzy psy i wiem ze każdy z właścicieli tych piesków płaci podatek od niego sam miałem ostatnio problem z tym podatkiem bo UM zaksięgował go gdzie indziej a mnie wezwano do UKS celem wyjaśnienia

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Jednym słowem ten temat to niezłe jaja ;]

Zależy gdzie jeszcze taki pies walnie taką kupę, mój jest kulturalny i zawsze leci na środek trawnika, (była jakaś tam ustawa kiedyś, żeby nie łazić po trawnikach, szanuj zieleń czy coś tam) więc w teorii nikt nie powinien w taką "minę przeciwpancerną" wleźć, gorzej jest z tymi, których pupile walną "Twarde dowody" na środku chodnika, a oni udają, że tego nie widzą i z uśmiechem pójdą sobie do domu.

No wiesz....tego wina się nie zapomina;)A do tego miłej pogawędki;)

przy rondzie lutoslawskiego skrzyżowanie szosy zambrowskiej z sikorskiego jest kilka takich tablic i czesto ktoras wolna z numerem do firmy ktora tym rzadzi. a nastepna podobna przy teatrze lalek. zreszta wystarczy sie przejechac pospisywac numery firm i popytac do kiedy maja zajete.

straż miejska powinna sie zajmować pożądkiem a nie (czajeniem) na obywateli bo to nie o to chodzi . mieli nam pomagac a nie pilnować kasy miasta.

niestety o prosty zgryz nie da się "zadbać" od małego

Mniej więcej na poziomie przeciętnego darmozjada z ul. Wiejskiej.

Geje WON. ku....sy w imadło życzę, szkoda że NSDAP tego g...na nie zdążyli wytępić

Treść jest ukryta

szachmat- załosne to jest to żę w sejmie GEJÓW i TRANSSEX do głosu dopuszczają. a wylać to mozesz piwo podczac cią.......cia

"Tego kwiatu to pół światu" Akwizytorów szukają wszędzie, bo szukają "łosi", taka praca jest chyba najbardziej ch*jowa ze wszystkich, bo dostajesz pieniądze w postaci prowizji od podpisanej umowy, jak nie masz smykałki do interesów i charyzmy, lepiej się tego nie łap bo zostaniesz z ręką w d*pie, często jest tak, że np. na wsi zanim zdążysz wejść z tą aktówką na podwórko to już Cię pół wioski z siekierami goni, odradzam i akwizycji mówię stanowcze NIE.

Treść jest ukryta

Paweł jezyk znam. mam propozycję więc pytam . jak ludzi traktują??pierwszy raz jadę więc pytam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org