niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PZPR-pis uznało, że Europejska Konwencja Praw Człowieka jest niezgodna z konstytucją PRL-pis.

ale wy czytacie jaki jest wątek ona nie szuka pracy tylko chcę dalej się rozwijać więc czemu o moją akurat osobę odbijasz myślę że jeżeli osoba kształci się to w jakimś danym celu kierunku to po to żeby nie dostać papier tylko uzyskać wiedzę a z tym drugim jeśli posiada to nie pracuje dla kogoś tylko inni pracują dla niego bo dalej się wciąż rozwija szkoda ze studia zaoczne są w poście bo tak nie posiada doświadczenia z tym też gorzej bo wtedy pracuje się w sklepach studenci odbywają staże i praktyki w urzędach i instytucjach w zależności od kierunku czyli dzienne studia popłacają a po zaocznych myślę że nie kursy a stażu w danym kierunku szukać bo co za sens nawet zaocznie skończyć studia np. ekonomii czy zarządzania a potem co robić kursy na kosmetyczkę czy kasę mija się z celem .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PZPR-pis uznało, że Europejska Konwencja Praw Człowieka jest niezgodna z konstytucją PRL-pis.

Witam . Jedzie może ktoś jutro do Warszawy ?????

Re: PZPR-pis uznało, że Europejska Konwencja Praw Człowieka jest niezgodna z konstytucją PRL-pis.

Dno i wodorosty :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Polecam Anamed http://anamedspa.pl/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org