Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PZPR-pis uznało, że Europejska Konwencja Praw Człowieka jest niezgodna z konstytucją PRL-pis. |
ale wy czytacie jaki jest wątek ona nie szuka pracy tylko chcę dalej się rozwijać więc czemu o moją akurat osobę odbijasz myślę że jeżeli osoba kształci się to w jakimś danym celu kierunku to po to żeby nie dostać papier tylko uzyskać wiedzę a z tym drugim jeśli posiada to nie pracuje dla kogoś tylko inni pracują dla niego bo dalej się wciąż rozwija szkoda ze studia zaoczne są w poście bo tak nie posiada doświadczenia z tym też gorzej bo wtedy pracuje się w sklepach studenci odbywają staże i praktyki w urzędach i instytucjach w zależności od kierunku czyli dzienne studia popłacają a po zaocznych myślę że nie kursy a stażu w danym kierunku szukać bo co za sens nawet zaocznie skończyć studia np. ekonomii czy zarządzania a potem co robić kursy na kosmetyczkę czy kasę mija się z celem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PZPR-pis uznało, że Europejska Konwencja Praw Człowieka jest niezgodna z konstytucją PRL-pis. |
Witam . Jedzie może ktoś jutro do Warszawy ?????
|
|
Re: PZPR-pis uznało, że Europejska Konwencja Praw Człowieka jest niezgodna z konstytucją PRL-pis. |
Dno i wodorosty :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |