Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przesłanie Abp. Viganò, byłego Nuncjusza Apostolskiego w USA w sprawie kryzysu rosyjsko-ukraińskiego |
Tam właśnie regenerują i koszt może być nie większy warto zapytać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przesłanie Abp. Viganò, byłego Nuncjusza Apostolskiego w USA w sprawie kryzysu rosyjsko-ukraińskiego |
tylko zeby nie bylo sladow, dzieki za rady od specjalistów z góry.
|
|
Re: Przesłanie Abp. Viganò, byłego Nuncjusza Apostolskiego w USA w sprawie kryzysu rosyjsko-ukraińskiego |
ostatni oglądałam pragram w którym pokazywali co naprawde dzieje się z tymi ubraniami z pojemników,zabiera je prywatna firma, a potem sprzedają do sklepów z używaną odzieżą.i ktos zarabia na tym potężne pieniądze. DiDi
|
|
pisać umiem nie wiesz że człowiek uczy się na błędach sam też nie jesteś encyklopedio,światem wiedzy i słownikiem a na pewno już żadnym magistrem. Po za tym mam orzeczoną dysleksję więc się bujaj pisać nie muszę poprawnie mogę podyktować, mogę zostać nawet twoim dyktatorem człowieku idealny.popełniam błędy haha ortograficzne ale za to posiadam wiedzę a to jest najważniejsze i nie krytykuje innych ludzi za pisanie a za postawę i wypowiedzi ;]
|
|
TAK SIĘ DZIWNIE UTARŁO PARĘ LAT WSTECZ W GŁOWACH LUDZIOM PRZEWAŻNIE BARDZO MŁODYM ŻE JP TO J...AĆ POLICJE PRZEZ TO WŁAŚNIE ŻE SĄ MŁODZI I ZNAJĄ DWIE TRZY PIOSENKI I DALEJ NIC GŁOWA ZACIĘTA NA KRYMINALNYM RAPIE KTÓRĄ NIE WYKONYWALI RAZEM A Z INNYMI WYKONAWCAMI .JP- JESTEM PORZĄDNY TO ICH HASŁO BO DLA TYCH CO MYŚLĄ ŻE JEST INACZEJ TO PRZECIEŻ ANI TADEK ANI ROMAN NIE BYLI W ARESZCIE PO PROSTU TWORZĄ I PISZĄ Z OBSERWACJI WŁASNYCH I Z ROZMÓW Z LUDŹMI KTÓRYCH POLICJA ZAMIAST BYĆ OBROŃCĄ CYWILA STAJĄ SIĘ ZAGROŻENIEM I IM NIC NIE UDOWODNISZ .WIĘC DO MŁODZIEŻY > NIE NOSIĆ UBRAŃ ANI NIE NISZCZYĆ HASŁA KTÓREGO SAMI NIE WIECIE JAKIE JEST ZNACZENIE>
|
|
raz jezdzilem z tego co pamietam ale on jezdzil szosowym a ja mtb
|
|
Ty Lulek to masz szczęście do bezpańskich psów :) Widocznie lubia cie jak przysłowiowe : Psy dziada w ciemnym kącie:):) follow me
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja chyba widziałam przy mc donaldzie, ale nie jestem pewna :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |