Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy szykowano zdradę stanu? |
chodzi o kolejną wizytę, tylko po tabletki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy szykowano zdradę stanu? |
Treść jest ukryta
|
|
..acha, myślałam ze idziesz do niego po raz pierwszy...to nie powinien brać żadnej opłaty jak tylko po kolejną receptę idziesz. Po prostu wejdź między pacjentami na chwilę i tyle.
|
|
Mogłabys podać wiecej szczegółów na temat tej oferty, kto się kwalifikuje do tej pracy, czy potrzebne są jakieś zaświadczenia, a jeśli dysponujesz taką informacją ile osób zabieraja ;)
|
|
http://praca.wp.pl/title,Ile-zarabiaja-pracownicy-Tesco,wid,15295224,wiadomosc.html
|
|
Ale to trzeba mieć mózg zryty, żeby tak się na forum podpisać... Nikt Ci nie pomoże, no chyba że jakieś inne JP
|
|
Napisz coś o pisie to od razu usunie. Nawet pis z małej litery, Wtedy od razu usunie !!!!!!!!!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Claro, to prawda nazwisko ciekawe i wręcz idealne, jak na ginekologa :) pija gin :) gin - skrót od profesji :)
|
|
www.pracowniamt.pl
|
|
nod32 rudy błazen z druhem
|
|
Mnie taki ostry kaszel męczył jak miałam zapalenie oskrzeli - wtedy pomaga tylko antybiotyk. Na Twoim miejscu poszłabym jeszcze raz do lekarza i niech Cię dobrze osłucha. Jak będzie antybiotyk przepisany, poproś od razu o lek osłonowy i sama jedz duże ilości jogurtów ze szczepami bakterii. Wietrz często pokój, a jeśli masz suche powietrze w domu kładź na grzejniki mokre ręczniki - będzie Ci łatwiej oddychać. I dużo witaminy C, miodu. Nie chcę Cię straszyć, ale ostatnio powszechny też jest krztusiec - warto się przebadać i leczenie też jest antybiotykiem.
|
|
ja zgodzę się z przedmówcą,ale zaznaczę,że ta dziewczyna nie powinna marudzić :-) ***** ***
|
|
Jedyne prawdziwe "JP" to było pokolenie "JP2" pozdro dla wszystkich katolików od ateisty bo szacunek dla tego człowieka się należy, za to co zrobił wówczas dla Polski pod bolszewickim zaborem i jak próbował jeszcze ratować napiętą sytuację na tle religijnym na świecie. Zawsze szukał porozumienia z przedstawicielami innych wiar, głównie po to żeby zapobiec kolejnym Jihadom. Tylko o tym się nie mówi. Drodzy "katolicy" pamięta ktoś z was jeszcze tego człowieka?
|
|
hm... ja u swojego ginekologa za wizytę, w celu przepisania recepty płacę 30 zł... Chyba nieźle ze mnie zdziera... ;/
|
|
też właśnie tak stwierdziłyśmy po wyglądzie ., Sunia nadal pilnie szuka domu, inaczej jeszcze dziś trafi do schroniska, nie możemy jej na długo zatrzymać.
|
|
a Jezus Chrystus? ***** ***
|
|
Jeszcze jest jeden godny wspomnienia :) Egzorcysta vell zezowate szczeście , któremu to admin rzekomo konto zablokował :):) ***** ***
|
|
To ja w takim razie Króla Juliana przytoczę bo ten to potrafi tyle co nikt :):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Arnold Schwarzenegger.
|
|
Byłem kiedyś raz, podziękuję, żeby zniechęcić klientów bardziej powinni nazwę zmienić na bardziej adekwatną "Smak z podpaski"
|
|
a co złego jest w stwierdzeniu partner? A czy mąż nie może być partnerem?
|
|
Ponawiam temat z 21 stycznia.
|
|
ręce opadają :O
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chodzi o wiceprezydenta pana Marcina S. ? To koleżka pana Zbigniewa P. radcy prawnego o którym trochę się mówi w tv ( tego co ukradł odszkodowania po wypadkach swoim klientom ), zapewne też zostanie uniewinniony, zobaczymy. Jadna szajka.... Tylko w sklepie jak coś ukradniesz to cie jak psa będą ciągać i najgorszego przestępcę....Smutne to...
|
|
Edzio jaki tam z Ciebie szarak?! Przecież pisałeś, że zarabiasz krocie na swoich "wynalazkach". Pewnie masz więcej hajsu od nie jednego polityka, skromniacho Ty :D
|
|
Od dawna jestem zwolennikiem modelu małżeństwa opartego na partnerstwie życiowym, co różni w sposób istotny taki związek od tradycyjnego, anachronicznego, małżeństwa ugruntowanego głównie religijnym stereotypem. Moja, wścibska, uwaga pojawiła się tu w kontekście sporu o uznanie tzw. związków partnerskich. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Spytaj tam gdzie naprawiają rozruszniki to nowa ulica za lidlem ***** ***
|
|
Porażka. , w Lidlu możesz kraść a jak coś to na zastępcę się powołasz. rudy błazen z druhem
|
|
O właśnie o tym myślałam. ul.P.Tadeusza. ***** ***
|
|
w biedronce siedzisz na kasie albo rozkładasz towar, raz robisz to, raz to. Pod koniec zmiany podliczają Ci kasę i zostaje sprzątanie. follow me
|
|
Mam mercedesa c klase :P to nie wiem co tam jest;P
|
|
A jeszcze lepiej zróbcie darmową komunikację, przynajmniej miejską... Taaak... Tylko skąd wziąć na to pieniądze?
|
|
Dałbym 5 tysi za taką robotę.
|
|
Witam może wie ktoś gdzie mogę wypożyczyć w Łomży strój dla dziecka jakiś kontakt telefoniczny. Ewentualnie mogę kupić oferty z ceną i fotkami na mail poproszę. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |