sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy szykowano zdradę stanu?

chodzi o kolejną wizytę, tylko po tabletki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy szykowano zdradę stanu?

Treść jest ukryta

..acha, myślałam ze idziesz do niego po raz pierwszy...to nie powinien brać żadnej opłaty jak tylko po kolejną receptę idziesz. Po prostu wejdź między pacjentami na chwilę i tyle.

Mogłabys podać wiecej szczegółów na temat tej oferty, kto się kwalifikuje do tej pracy, czy potrzebne są jakieś zaświadczenia, a jeśli dysponujesz taką informacją ile osób zabieraja ;)

http://praca.wp.pl/title,Ile-zarabiaja-pracownicy-Tesco,wid,15295224,wiadomosc.html

Ale to trzeba mieć mózg zryty, żeby tak się na forum podpisać... Nikt Ci nie pomoże, no chyba że jakieś inne JP

Napisz coś o pisie to od razu usunie.
Nawet pis z małej litery,
Wtedy od razu usunie !!!!!!!!!!!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Claro,

to prawda nazwisko ciekawe i wręcz idealne, jak na ginekologa :)

pija gin :) gin - skrót od profesji :)

www.pracowniamt.pl

nod32

rudy błazen z druhem

Mnie taki ostry kaszel męczył jak miałam zapalenie oskrzeli - wtedy pomaga tylko antybiotyk. Na Twoim miejscu poszłabym jeszcze raz do lekarza i niech Cię dobrze osłucha. Jak będzie antybiotyk przepisany, poproś od razu o lek osłonowy i sama jedz duże ilości jogurtów ze szczepami bakterii. Wietrz często pokój, a jeśli masz suche powietrze w domu kładź na grzejniki mokre ręczniki - będzie Ci łatwiej oddychać. I dużo witaminy C, miodu. Nie chcę Cię straszyć, ale ostatnio powszechny też jest krztusiec - warto się przebadać i leczenie też jest antybiotykiem.

ja zgodzę się z przedmówcą,ale zaznaczę,że ta dziewczyna nie powinna marudzić :-)

Jedyne prawdziwe "JP" to było pokolenie "JP2" pozdro dla wszystkich katolików od ateisty bo szacunek dla tego człowieka się należy, za to co zrobił wówczas dla Polski pod bolszewickim zaborem i jak próbował jeszcze ratować napiętą sytuację na tle religijnym na świecie. Zawsze szukał porozumienia z przedstawicielami innych wiar, głównie po to żeby zapobiec kolejnym Jihadom. Tylko o tym się nie mówi. Drodzy "katolicy" pamięta ktoś z was jeszcze tego człowieka?

hm... ja u swojego ginekologa za wizytę, w celu przepisania recepty płacę 30 zł... Chyba nieźle ze mnie zdziera... ;/

też właśnie tak stwierdziłyśmy po wyglądzie ., Sunia nadal pilnie szuka domu, inaczej jeszcze dziś trafi do schroniska, nie możemy jej na długo zatrzymać.

a Jezus Chrystus?

Jeszcze jest jeden godny wspomnienia :)

Egzorcysta vell zezowate szczeście , któremu to admin rzekomo konto zablokował :):)

To ja w takim razie Króla Juliana przytoczę bo ten to potrafi tyle co nikt :):)

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Arnold Schwarzenegger.

Byłem kiedyś raz, podziękuję, żeby zniechęcić klientów bardziej powinni nazwę zmienić na bardziej adekwatną "Smak z podpaski"

a co złego jest w stwierdzeniu partner? A czy mąż nie może być partnerem?

Ponawiam temat z 21 stycznia.

ręce opadają :O

Treść jest ukryta

Chodzi o wiceprezydenta pana Marcina S. ? To koleżka pana Zbigniewa P. radcy prawnego o którym trochę się mówi w tv ( tego co ukradł odszkodowania po wypadkach swoim klientom ), zapewne też zostanie uniewinniony, zobaczymy. Jadna szajka.... Tylko w sklepie jak coś ukradniesz to cie jak psa będą ciągać i najgorszego przestępcę....Smutne to...

Edzio jaki tam z Ciebie szarak?! Przecież pisałeś, że zarabiasz krocie na swoich "wynalazkach". Pewnie masz więcej hajsu od nie jednego polityka, skromniacho Ty :D

Od dawna jestem zwolennikiem modelu małżeństwa opartego na partnerstwie życiowym, co różni w sposób istotny taki związek od tradycyjnego, anachronicznego, małżeństwa ugruntowanego głównie religijnym stereotypem. Moja, wścibska, uwaga pojawiła się tu w kontekście sporu o uznanie tzw. związków partnerskich.

Spytaj tam gdzie naprawiają rozruszniki to nowa ulica za lidlem

Porażka.
, w Lidlu możesz kraść a jak coś to na zastępcę się powołasz.

rudy błazen z druhem

O właśnie o tym myślałam. ul.P.Tadeusza.

w biedronce siedzisz na kasie albo rozkładasz towar, raz robisz to, raz to. Pod koniec zmiany podliczają Ci kasę i zostaje sprzątanie.

follow me

Mam mercedesa c klase :P to nie wiem co tam jest;P

A jeszcze lepiej zróbcie darmową komunikację, przynajmniej miejską... Taaak... Tylko skąd wziąć na to pieniądze?

Dałbym 5 tysi za taką robotę.

Witam może wie ktoś gdzie mogę wypożyczyć w Łomży strój dla dziecka jakiś kontakt telefoniczny. Ewentualnie mogę kupić oferty z ceną i fotkami na mail poproszę.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org