Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bądźmy mądrzy przed szkodą, aby nie było powtórki Wołynia |
Wszędzie liczą się wyniki, nie ważne że sobie tylko zaliczysz. Żenujące to jest co wypisujecie na temat procesu rekrutacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bądźmy mądrzy przed szkodą, aby nie było powtórki Wołynia |
Jak bym otwierał lokal, to bym go nazwał jakoś fajnie, tak żeby nazwę łatwo było zapamiętać i wpadała w ucho. Np. "Piwnica pod krasnoludem" ewentualnie "Sen o Valhalli", a w menu dał oryginalne nazwy takie jak, "Bimber drwala"- dla np. drinka z wódki i czegoś tam lub "Uczta wojów"- dla talerza z kebabem, sałatką i frytkami, oczywiście w lokalu zrobiłbym odpowiedni klimat, stylizowany na staro-gotycki nordycki hall valhalli, ewentualnie jakiś skarbiec krasnoludów czy przydrożną tawernę z XII wieku.
|
|
chcesz sprzedać Kasia..
|
|
Chcesz sprzedać nokie c 3 Kasia..
|
|
Kolego na tym forum sensowną odpowiedź dostaniesz tylko w temacie jaki kebab dobry. Wszystkie inne zawsze zaśmiecą trolle, które piszą aby pisać. Jak dla mnie normalną sprawą jest zapytać gdzieś na forum o coś zamiast za każdym razem jeździć i sprawdzać. Sam korzystałem z takiej pomocy przy zakupie auta, co prawda nie na forum regionalnym a motoryzacyjnym ale na forum i to dzięki takiemu forum nie straciłem kilkuset złotych na podróż i sprawdzenie auta. Drodzy łomżyniacy jeśli chcecie aby opinia o mieszkańcach była taka, że nigdy nie pomogą tylko wyśmieją to dalej trollujcie, jeśli możecie pomóc pomóżcie, jeśli nie macie nic do powiedzenia to po prostu nic nie piszcie. Pozdrawiam Redaktor
|
|
Szukamy perkusisty i basisty do zespołu. Jeśli lubisz muzykę i odnajdujesz się w rożnych stylach muzycznych to napisz. Szukamy ludzi z pasja i odrobina wolnego czasu.... promotor_kultury@o2.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
napiszcie czy nadal można składać cv ??
|
|
No dobra :) To teraz 8-letni Jędruś https://www.youtube.com/watch?v=kJQfA75UaSI Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Koleżanka z łózka obok rodziła w ten sam dzień rano przez CC właśnie i widziałam różnice między nami i bardzo nie chciałam być w Jej skórze... to leżenie przez min. 24 godziny plackiem i ani rusz... potem jak już wstała - z pomocą położnej - to widziałam jak jej ciężko i jak ją wszystko boli. Ona ledwo co siedziała i chodziła podczas gdy ja wychodziłam już z córeczką do domu... Nigdy dobrowolnie nie zgodziłabym się na zafundowanie sobie tych wszystkich pocesarkowych "atrakcji" tylko dlatego, żeby mnie sam poród nie bolał... bo potem - po cesarce - boli chyba jeszcze bardziej i jeszcze dłużej... --
|
|
Ja nie porównuje cc do używania zmywarki, tylko skoro mamy nie być takie wygodne to nie bądźmy! Może nie przyszło Ci do głowy że nie rodzi się poprzez cc dla wygody tylko np. ze strachu lub z innych indywidualnych przyczyn? Może tu nie zawsze chodzi o wygodę? Ja żebymsłuchała poleceń pań pielęgniarek z łomżyńskieo szpitala prawdopodobie ciąży do końca bym nie donosila! Ja akurat miałam wskazanie do cesarkę ze względu ułożenia miednicowego, ale bardzo się cieszę, że tak się złożyło i jeśli w przyszłości nie będę miała przeciwskazań do cc, skorzystam z takiego wyboru. Może po prostu niektóre kobiety które rodzą SN czują się w jakiś sposób lepsze... Nie wiem, ja nikogo nie chce osądzać ale każda kobieta powinna mieć prawo wyboru (wsytaucjach nie zagrażającychch oczywiście życiu dziecka).
|
|
Dokładnie czarnakawaoporanku i kolezankazlomzy!!! Już jak dziewczyny chcecie, żeby było wam lżej to są znieczulenia.Ja dostałam w kroplówce i było lżej napewno.Dziewczyny spokój, opanowanie to podstawa nie ma co panikować za wczasu. rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |