poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kraina-U nie zasługuje na niepodległość, nie zasługuje na suwerenność, w ogóle na nic nie zasługuje

chyba, o rzeczywistości

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kraina-U nie zasługuje na niepodległość, nie zasługuje na suwerenność, w ogóle na nic nie zasługuje

pendrive 4gb dzisiaj kosztuje kilkanascie zlotych, więc nic bardziej dziwnego, że znalazca jest uczciwy :) gdyby to byl laptop, nie byloby tego postu :)

Re: Kraina-U nie zasługuje na niepodległość, nie zasługuje na suwerenność, w ogóle na nic nie zasługuje

Łatwiej byłoby wymienić reklamy ciekawe, pomysłowe, śmieszne itp... Albo przynajmniej takie, które nas po prostu o czymś informują, a nie robią z nas debili.

Witam. Mam takie pytanie czy znacie kogoś kto prywatnie zajmuje się usługą piercingu? Nie mam zamiaru iść i płacić za coś takiego u kosmetyczki, gdyż jest to po prostu zdzierstwo. Mam już parę kolczyków i wiem z doświadczenia, że lepiej robią to osoby prywatne niż kosmetyczki. Niestety osoba, która do tej pory robiła mi te rzeczy wyjechała do Londynu, dlatego właśnie pojawiło się tutaj moje pytanie. Proszę, o poważne odpowiedzi, jeśli ktoś ma zamiar pisać coś głupiego lepiej niech nie pisze tego wcale.

Gdzie w Łomży jest
największy wybór drzwi i okien w niewygórowanych cenach?

najgorzej jest w rossmanie. ale w ostrolece. tam jeden chodzil za mna ze chcialam mu zwrocic uwage. wiem ze zlodziej na zlodzieja nie musi wygladac ale zeby tak latac po calym sklepie?? i to nie bylo dyskretne.

W żadnym razie nie rób sobie kolczyka w języku u kosmetyczki. Jeszcze przyjdzie jej do głowy zrobienie tego pistoletem :) znajdź kogoś, kto ma o tym pojęcie i sprzęt i już to robił nie raz, bo jęzor to nie ucho i robi się to trochę inaczej. Ja mogę polecić, ale w Warszawie i niestety drogo, ale w pełni profesjonalnie.
Mariusz

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org