Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Demokracja w Ottawie zaczęła działać |
na księgarni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Demokracja w Ottawie zaczęła działać |
ja pisalam na innym forum. przyszly na rozmowe dziewczyny z innego tesco w innym miescie. chce sie przeniesc i w ten sposob osoby z innych miast zabieraja prace lomzyniakom. a podobno tam jest tak fajbnie. wiec po co leca tu??? bezrobocie malo sie zmniejszy jak beda sie tu pchali ludzie z dalszych miast. powinni zabronic przyjmowac ludzi z innych miast. powinni na pierwszym miescu przyjac ludzi z lomzy gminy lomzy.
|
|
A mnie się nowe testy podobają. Uważam, że nie są trudne, najlepiej spróbójcie sami zamiast biadolić. http://www.testynaprawojazdy.eu/ Wykuć 500 pytań na pamięć może nawet debil, a tu trzeba tylko pomyśleć i znać kodeks.
|
|
metro to chyba bylo niedaleko dworca ale nikt nie jezdził nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oj arus, arus! niesprawiedliwy jesteś! ja, jako 1-sza prawidłowej odpowiedzi Ci udzieliłam! albo nie kumaty jesteś, albo znowu prywata górę wzięła i jakiemuś swojemu znajomemu 1-sze miejsce przyznałeś! już nigdy w Twoich quizach, zgaduj-zgadulach i innych konkursach udziału brała nie będę! miłej niedzieli!
|
|
I ta napływowa ludność ściąga z wioch swoich pociotaków, którzy pracując tu na czarno (a tam mają dotacje i różne nieuzasadnione przywileje) odbierają łomżanom pracę i chleb. Poza tym są to brudasy - a może z myślą o sytuacji tak z pięć pralni by uruchomić?
|
|
rzeka płynie a tare kazdy ma
|
|
Dla mnie to powinni media podawać ,złodziei i morderców do wiadomości publicznych i nie chronić przestępców .
|
|
głodujesz bo chcesz schudnac?a dziecko? ma glodowac przez ciebie? to prZejdą na mleko z torebki skoro dla ciebie figura taka ważna 3 mce po porodzie.
|
|
Autor: Pepe-szaa! (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-01-13 10:59 oj arus, arus! niesprawiedliwy jesteś! ja, jako 1-sza prawidłowej odpowiedzi Ci udzieliłam! albo nie kumaty jesteś, albo znowu prywata górę wzięła i jakiemuś swojemu znajomemu 1-sze miejsce przyznałeś! już nigdy w Twoich quizach, zgaduj-zgadulach i innych konkursach udziału brała nie będę! miłej niedzieli! Pepe-szaa! Nie zajarzył Twej odpowiedzi ;)
|
|
www.pdtwojadieta.pl Poradnia Dietetyczna
|
|
to co to za lekarz...? podajcie chociaż inicjały...
|
|
a ja z siebie debila nie robię i reklam w ogóle nie oglądam. w tym czasie herbatka, kawka czy kanapka do zrobienia się przytrafi. bodajże na Superstacji podawany jest czas trwania reklam? i chwała im za to! a już Polsatu to nie pamiętam kiedy włączałam, bo tam chyba oprócz reklam, to i mało co do obejrzenia jest! mam swoje sprawdzone produkty, które kupuję i w kółko o tych badziewiach reklamowanych, słuchania i patrzenia przyjemności nie mam!
|
|
chcesz znać nazwiska kto kradnie?? idz do sejmu tam ich dużo
|
|
Złodziej może zostać dla mnie anonimowy, ale podoba mi się, że w stanach wywieszają informacje, że w ich okolicy mieszka pedofil lub gwałciciel (plus fotografia). rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |