Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyzby naglica dotarła do Łomży ? |
Ktoś tu chciał kupić tablet za becikowe, zamiast dziecku pieluchy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyzby naglica dotarła do Łomży ? |
damy rade :) dla chcącego nic trudnego :)
|
|
Hospicjum p.w. Św. Ducha w Łomży KRS 0000012037
|
|
czytalam wlasnie opis az mnie pokusilo go obejrzec tylko czy jest jakas stronka na ktorej bedzie dostepny na kinomaniaku niestety nie mozna . . .
|
|
Ja go obejrzałam niedawno na HBO albo npremium. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tez pomyslalam o 'hej, skarbie' z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Z tego co wiem to do 9 max :) No ale słyszane jest pewniejsze to co ja się tu wtrancam :) follow me
|
|
Szukałem, lecz żadne nie spełniają takich wymagań. Widziałem że nie ja jeden miałem z tym problem ale recepty w googlach nie znalazłem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Cieżko czegokolwiek szukać gdyż nie czyta mi w ogóle karty dźwiękowej. Ściągałem sterowniki pod odpowiedni system i płytę lecz nic. Ściągałem najnowsze biblioteki Directa lecz też nic, nie mam już pomysłu. Będę wdzięczny za wszelkie rady.
|
|
Grupe krwi nie trzeba byc na czczo :) trzeba mieć za to 50zł w kieszeni lub honorowo oddac 450ml by sie dowiedziec za free :D rudy błazen z druhem
|
|
miałem ten sam błąd mi pomogło przełączenie głośników to drugiego wejścia. Miałem w czarnym wejściu, przestało działać, wrzuciłem wtyke do zielonego i gra :). Możesz też spróbować najpierw włączyć kompa, potem głośniki :). Co do serwisu odradzam Expert, lipny sklep. Kare graficzną miałem od nich, same z nią problemy, a jak skończyła się gwarancja, to i karta się spaliła. Jak stawiali mi windowsa to z 3 miechy i padał zawsze, wgrałem na Mazowieckiej w IST i śmiga już ponad rok czasu :).
|
|
za naprawe rozerwanego oczka 80 obok ronda tylko że złoty łańcuszek follow me
|
|
JW ;)
|