Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chory psychicznie żołnierz (narkoman i alkoholik) zdezerterował na Białoruś? |
Witam mam pytanie czy ktoś wybiera się w tym roku na zbiory ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chory psychicznie żołnierz (narkoman i alkoholik) zdezerterował na Białoruś? |
tak mi działa. Jak będziesz miał pytania, pisz. Tylko wprowadź hasło przynajmniej 25 znaków do sieci z kropkami itp., bo jak miałem krótsze hasło, to się włamywali. I szyfrowanie sieci WAP-2., AES
|
|
Re: Chory psychicznie żołnierz (narkoman i alkoholik) zdezerterował na Białoruś? |
tak +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Ja robilam pierwszy raz na Malachowskiego, i bylam bardzo zadowolona. Pan zrobil mi chyba z 20 zdjec i moglam wybrac najlepsze
|
|
Witam a czy możesz się ze mną skontaktować na e-mail adamek2713@gmail.com
|
|
Witam mam pytanie gdzie mozna usunac brodawke laserowo ? albo zabieg czy ktos sie z tym spotkał ? jaki koszt i gdzie mozna to zrobic ?
|
|
chyba takie zabiegi trzeva najpierw zaczac od wizyty u lekarza
|
|
jeśli już ktoś był już na rozmowie a pewnie nie bo będą od (lutego) pracownicy na halę bo menagerowie będą wcześniej bo to oni będą szkolić i robić rekrutację i bo sami muszą wyjechać na szkolenie do innego sklepu. to potwierdzi -niech da znać
|
|
ale czy dostaniesz?...hmmm...raczej trzeba kupić... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jak ktoś te psy zobaczy to proszę o sygnał : 608 416 949 One wciąż się przemieszczają więc proszę o jak najświeższe informacje.W ciągu godziny mogą być zupełnie gdzie indziej i już się ich nie znajdzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |