poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chory psychicznie żołnierz (narkoman i alkoholik) zdezerterował na Białoruś?

Witam mam pytanie czy ktoś wybiera się w tym roku na zbiory ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chory psychicznie żołnierz (narkoman i alkoholik) zdezerterował na Białoruś?

tak mi działa. Jak będziesz miał pytania, pisz. Tylko wprowadź hasło przynajmniej 25 znaków do sieci z kropkami itp., bo jak miałem krótsze hasło, to się włamywali. I szyfrowanie sieci WAP-2., AES

Re: Chory psychicznie żołnierz (narkoman i alkoholik) zdezerterował na Białoruś?

tak

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Ja robilam pierwszy raz na Malachowskiego, i bylam bardzo zadowolona. Pan zrobil mi chyba z 20 zdjec i moglam wybrac najlepsze

Witam a czy możesz się ze mną skontaktować na e-mail adamek2713@gmail.com

Witam mam pytanie gdzie mozna usunac brodawke laserowo ? albo zabieg czy ktos sie z tym spotkał ? jaki koszt i gdzie mozna to zrobic ?

chyba takie zabiegi trzeva najpierw zaczac od wizyty u lekarza

jeśli już ktoś był już na rozmowie a pewnie nie bo będą od (lutego) pracownicy na halę bo menagerowie będą wcześniej bo to oni będą szkolić i robić rekrutację i bo sami muszą wyjechać na szkolenie do innego sklepu. to potwierdzi -niech da znać

ale czy dostaniesz?...hmmm...raczej trzeba kupić...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jak ktoś te psy zobaczy to proszę o sygnał :

608 416 949

One wciąż się przemieszczają więc proszę o jak najświeższe informacje.W ciągu godziny mogą być zupełnie gdzie indziej i już się ich nie znajdzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org