poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
The Lancet: Osoby zaszczepione bardziej narażone na różne choroby niż niezaszczepione

Witam jestem byłym właścicielem zespołu quattro i oficjalnie oświadczam że ten zespół zakończył już działalność pozdrawiam Dawid.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: The Lancet: Osoby zaszczepione bardziej narażone na różne choroby niż niezaszczepione

"Autor: Tupik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-01-13 19:53

Dran powiedz co mnie konsumenta twoja argumentacja obchodzi? Swoje uwagi adresuj do miejscowego biznesu i chyba mają na celu usprawiedliwienie ich przesności. Mnie to nie interesuje nie stać was to widać to słychac to czuć.

Tupik"

Tupik daruj, ale prowokacje da sie poznac na kilometr :P
I zacznijmy od tego, ze nie wiem jakie "was" bo ja zadnego biznesu nie prowadze.
Po drugie jakiego konsumenta? :) Konsumentem to jestes jak kupujesz, a nie jak ogladasz.
I nie zadne usprawiedliwienie niczego, ani nikogo, tylko prosta logika. Jest popyt, jest podaz. Jakby ludzie chcieli kupowac, to sklepy by sprowadzaly. Firma jest po to, zeby przynosila zyski, a nie ku uciesze gawiedzi. Nie stac, to jest najwyrazniej "konsumentow", skoro sklepy nie widza sensu sciagania takiego towaru. Albo wyjasnij mi, jaki cel mialaby miec dowolna firma, zeby np. sciagnac telewizor za 15k zl, tylko po to, zeby stal i kurzyl sie na polce przez 2 lata i pozniej sprzedac go za 3k?

Re: The Lancet: Osoby zaszczepione bardziej narażone na różne choroby niż niezaszczepione

no masz racje , lepiej powiesić obrazek tego telewizora za 12 k albo opowiedzieć barwnie klientowi ,że taki istnieje gdzieś daleko za lasami za górami ale jak wpłaci na niego co najmniej 1/3 tak aby sie nie rozmyslił to go sprowadzi za dwa tygodnie w sumie i tak pojawia sie po miesiącu.

To by bardzo pomogło.
Czy ratusz coś zrobi w tej sprawie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org