Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stop Kontroli Świata |
nie wydaje mi się Edvar 18, aby w temacie ktoś pytał o pogląd na temat "kościoła". I na tym skończę wymianę zdania z Tobą. Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stop Kontroli Świata |
M.I- zacytowany przez Ciebie post był ripostą na. "ja nie wpuszczam" ale wy smieszni jestescie, nikt sie do was nie pcha tym bardziej kaplan po wasze 20 zl z opieki hehehe, probujecie sie dowartościować ze ktos tak jak kapłan zapuka do waszych nor raz do roku czy o co chodzi? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
|
|
ale ja jestem ateista zyjacym wedle 10 przykazań a zeby byc mym bliznim to trzeba zasluzyc a bajeczki o katolikach zachowaj dla siebie mnie to nie rusza i nie przeszkadza tez chodzi c do kosciola :)
|
|
do rimbox dzięki za info, opowiedz coś o przebiegu ms w Rze, jakie pytania od psychologa i na co trzeba uważać ?
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 28-11-12 11:08 martucham , czy jak ci tam? W jakim celu żaba nogę podnosi jak konia kują ? Rozumiem, że jesteś fanką CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree i reprezentujesz ten sam poziom intelektualny co ten forumowy lowelas-lawstorant, jak tobie to odpowiada, twoja sprawa. Wolność słowa, nie musimy mieć tego samego zdania. Niemniej jednak nie jesteś i nie będziesz nigdy dla mnie żadnym autorytetem. Uzurpujesz sobie prawo do pouczania wszystkich, myślisz dziewczyno, że pozjadałaś wszystkie rozumy, jesteś wykładnią dobrego smaku i gustu, piewcą jedynie słusznych racji ? PS: Sam często używam "mocnych słów" ale nie lubię wulgarnych kobiet (patrz swoje posty w innych tematach). To by było na tyle, nie wysilaj się z komentarzami, nie zamierzam ci odpisywać. ................................................................................ Autor: Masumi (---.113.introlan.pl) Data: 28-11-12 22:10 Zezowate szczęście!Pięknie to ubrane w słowa.Już dawno ktoś powinien powiedzieć tej kobiecie od crsx1,angelfree,andiego żeby przestała tu się wymądrzać!Tym bardziej że nie ma nigdy nic ciekawego do powiedzenia.I to nie forum jest usłane debilami jak to uznała tylko ona jest pustką debilką!Szczekać sobie może do swojego męzusia(a może to crsx1 skoro tak za nim obstaje).jeśli jej na to pozwoli,ale niech uważa na drug ząb.Do tego niech nie robi tego dwa tygodnie przed okresem tylko w trakcie,bo wtedy jest spokojniejsza(chyba tak to martuchnam opisywałaś tu facetom na forum?)Ciekawe co by powiedział męzuś jakby to przeczytał?Zapewne byłby zachwycony swoją otwartą żoną. I o czym to świadczy??O tym kobieto że jesteś pusta jak bęben. Nie musisz mi odpisywać bo rzadko tu wchodzę,także jutro o tym wpisie już zapomne;-)Miłego wieczoru życzę. ...................................................................................... A ty martoćostam... to co ile dni masz okres ?
|
|
patryciusz centralne nie zdaje egzaminu bo jezdze tam rzadko na weekend albo wychlac troche jakiegos wieczoru i co ja bede z tym centralnym wode spuszczal i wpuszczal i cudowal.. mi potrzeba czegos prostego.. chyba najlepszy bylby piecyk kaflowy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: M. I. (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 05-01-13 22:18 Wolny wybór. Ci co nie wybierają mogą np. zamknąć swe paszcze:) Dobry pomysł? Jeśli coś nas nie dotyczy to nas NIE DOTYCZY. Niestety, najwięksi eksperci lubią mówić wiele o sprawach im obcych. Nie uznajesz kościoła, księży i tej wiary to stul się. M.I. - szkoda Twoich słów, chłopczyk Edziu 18, jak zawsze NIE UMIE CZYTAĆ TEKSTU ZE ZROZUMIENIEM i wypowiada się w sprawach o których nie ma " zielonego " pojęcia.
|
|
tak samo jak pedaly nie rozpisuja sie o swoim upodobaniu tak ci o nie przyjmowaniu. skoro sie z tym pucuja znaczy ze ich to boli rudy błazen z druhem
|
|
to walsnie ty ulegasz przeciwnikom kosciola i jestes marionetka w ich rekach , ja mam swoj poglad od zawsze, co masz z tego ze oczerniszk osciól?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |