Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odwrócony lockdown u marszałka w Szczecinie. Praca zdalna tylko dla zaszczepionych. Bo inni się przecież nie boją |
ad. Tupik Obawiam się, że za mało sobą prezentujesz, żebyśmy mieli się kiedykolwiek rozumieć. Nie bardzo rozumiem jakie to tezy o "wielkiej turystyce" mi imputujesz. Przedstawiłem tylko swój pogląd o odcięciu komunikacyjnym starówki dla jakichkolwiek przyjezdnych, łącznie z dostawcami kurierskich paczek. Średnio inteligentny człowiek pewnie by się z tym oczywistym poglądem nie spierał. Sprowadzanie przez Ciebie problemu do gastronomii i zarobkach na niej świadczą tylko o nikłym przyswajaniu przez twoje neurony istoty zagadnienia. Ja z gastronomią mam tyle wspólnego, że staram się codziennie w swoim domu o regularnej porze spożywać zwyczajowe posiłki. Dużo bardziej wolę rzeczowe argumenty kolegów typu "instruktor", którzy bez ślinotoku i piany na ustach oraz postawy - "ma być jak dawniej i już", rozważają alternatywne możliwości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odwrócony lockdown u marszałka w Szczecinie. Praca zdalna tylko dla zaszczepionych. Bo inni się przecież nie boją |
"ja nie wpuszczam" ale wy smieszni jestescie, nikt sie do was nie pcha tym bardziej kaplan po wasze 20 zl z opieki hehehe, probujecie sie dowartościować ze ktos tak jak kapłan zapuka do waszych nor raz do roku czy o co chodzi?
|
|
Re: Odwrócony lockdown u marszałka w Szczecinie. Praca zdalna tylko dla zaszczepionych. Bo inni się przecież nie boją |
Edvards18 piszesz nie na temat.
|
|
MiYu- Czyżby w Austrii siedzisz?
|
|
Zespół z doświadczeniem w prowadzeniu oprawy ślubnej, tanio upiekszy te niezwykla uroczystosc. Kontakt: rawber93@wp.eu
|
|
Również polecam Panią Kalinowską.
|
|
, nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
to biznes ich takowy ale pamiętam jak jakieś 20 lat temu "brat" z katedry osunął jedna rumunke sprzed katedry ciagnac ja za fraki poza parkan a tobolek cisnal ponad parkanem. odtąd chodze do koscioła rudy błazen z druhem
|
|
widzisz galo boli cie to ze ktos nie pod pada pod wasze schem,aty ale jest jeszcze jeden taki fascynat radia maryja jednoczesnie ateista prof. bogusław Wolniewiecz. wiem z takimi wam trudno dyskutować ps. a ciasta upieke dwa zeby kaplan sobie wybraŁ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |