sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pisowskie ułomy w rozpaczy!!!!!!!!!!!!!!!!

alez to wy dajecie nabierac sie szatanowi

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pisowskie ułomy w rozpaczy!!!!!!!!!!!!!!!!

Nic nie cisza aktywnie działamy. Posłuchałam rady ktoś-coś i skoczyłam do miasta na ploteczki. Całe miasto huczy o stowarzyszeniu w którym dopiero jest nepotyzm 3/4 zatrudnionych w przedszkolach to rodzina kierownictwa a 1/4 to ci pokrzywdzeni.

Ada26 wyślij równiez i mi : anuska514@wp.pl

Ja nie wpuszczam bo mam dzieci małe i się o nie boje ! A tak naprawdę to ja p...dole ten kościół i to cało katolicką hołotę, śmiech mnie ogarnia jak można w to wierzyć w ten wymysł dla ciemnoty. Dla ciekawskich polecam http://www.youtube.com/watch?v=VNXfRW3YQzQ

druk i oprawka ma ktoś namiary?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

na początku grali starsze piosenki, moi rodzice byliby zachwyceni, mi także podobało sie dopiero potem, gdy były bardziej współczesne nuty.
generalnie było super, jedzenie bardzo smaczne, zwłaszcza słodki stół - ogromny wybór i wszystko pyszne .. Obsługa bardzo miła.
jak na razie najlepszy bal, na jakim byłam w łomży - a co roku chodzę w inne miejsca.

follow me

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org