sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ksiądz Jacek Międlar, Patriota, Polak, Katolik. Badacz ludobójstwa na Wołyniu

Jestem po wypadku spowodowanym przez pijanego kierowcę. Każdemu kierowcy prowadzącemu auto pod wpływem alkoholu odbierała bym uprawnienia dożywotnio.

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ksiądz Jacek Międlar, Patriota, Polak, Katolik. Badacz ludobójstwa na Wołyniu

Dla mnie jest ok. nie ma problemu, wystarczy sie dostosowac do przepisu i korzystać z danej organizacji ruchu,nauczylismy sie tylko narzekac, jak ktos nie umie pływać ,mowi że woda jest za rzadka itd....

Re: Ksiądz Jacek Międlar, Patriota, Polak, Katolik. Badacz ludobójstwa na Wołyniu

Zezwaty- http://www.youtube.com/watch?v=7Fr1VFEOJug

i jeszcze odsyłam do tematu Pan "Troll"

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296

Nie chodzi o jakieś tam bezsensowne narzekanie. Organizacja ruchu na ul. Dwornej jest realnym problemem. Fakt że radni za bardzo zajmują się takimi sprawami, zamiast zająć się rozwojem Łomży. Jednak nie można tego lekceważyć.

http://videolomza.blox.pl/

wystarczy się dostosować...przed świętami bydło wepchało się astrą "pod prąd"i jeszcze awantury ludziom robło,bo im zjeżdżać nie chcieli.ale tu nie o to cho.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

poważnie:to dwukierunkowa i zakaz zatrzymywania się i gitara

rudy błazen z druhem

przykład niestety idzie z "góry", ale każdy myślący, rozumny człowiek powinien wiedzieć, do jakiej tragedii może doprowadzić!

może to i podłe z mojej strony, ale niechby się "powybijali" ci chojracy jeżdżący na 2-uch gazach!
ale żeby to była pewność, że nikomu innemu, krzywdy nie zrobią!

za jazdę po pijanemu dożywotni zakaz!
a w razie przyłapania za kółkiem, więzienie i "ciężkie" kary finansowe!

wolałabym, żeby mój podatek poszedł na "utrzymanie" takiego delikwenta w więzieniu, niż na premie dla ...

Ja tam Goliniaka Słucham :)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Koleżanka (mieszka na wsi) opowiadała mi jak to z jej wsi facet po pijaku spowodował wypadek. Była sprawa, zabrali mu prawko, zakaz prowadzenia pojazdów. Minęło trochę czasu i koleś znów wsiadł pijany do samochodu, znów spowodował wypadek. Winę na siebie wzięła żona, że to niby ona prowadziła. Cała wieś wie jak było na prawdę i nikt gęby nie otworzył do dziś, a ten idiota dalej łazi wolno, dalej jeździ po pijaku i tylko czekać jak kogoś zabije.

rudy błazen z druhem

ad. DFX
O jakim ty mówisz deptaku? Czy mieszkamy w tym samym mieście?
Na ul. Długiej jakikolwiek przyjezdny nie ma nic do roboty, no chyba, że chce kupić żonie stanik albo sobie kapcie, no i kupić oczywiście wykwintne dania po 5 zł u dawnych Matysiaków.
Zamknięcie i nazywanie tej kiedyś głównej ulicy deptakiem, to równie dobrze nazwijmy Farną z jej nagrobkami aleją gwiazd.
Mierzmy rzeczy miarą dla nich adekwatną.

Nasza łomżyńska gwiazdka spróbowała występu sylwestrowego.
Jego efekty jakoś nie powalają. Tłumu nie porwała, ale chyba nie było też i blamażu.
Jak ją oceniamy?

Nie chodziło mnie o to kto Julę lubi, tylko jak oceniamy jej sylwestrowy występ.

samo to nazwisko powinno dać do myślenia i dobrze sie zastanowić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org